Cirkas didžiausiame Donato Montvydo koncerte: Lietuvoje to dar nebuvo

Dar vasaros viduryje paskelbęs apie vienintelį areninį koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje, atlikėjas Donatas Montvydas iki šiol neskelbė koncerto detalių. Šiandien atlikėjo atstovai informuoja, kad pagrindiniu vienintelio šou arenoje akcentu taps cirkas.

Donatas Montvydas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Donatas Montvydas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Donatas Montvydas.<br>Organizatorių nuotr.
Donatas Montvydas.<br>Organizatorių nuotr.
Donatas Montvydas.<br>Organizatorių nuotr.
Donatas Montvydas.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 29, 2017, 1:17 PM

Itin profesionalus ir aukščiausios kokybės siekiantis atlikėjas kiekvieno koncerto metu nustebina susirinkusią publiką ivovatyviais ir iki tol Lietuvoje neregėtais sprendimais, taip nepalikdamas abejingų.

Šį kartą daininkas ir didžiulės kūrybinės grupės užmojis – Lietuvos koncertų istorijoje neturintis analogų. Gruodžio 26 d. Kauno „Žalgirio“ arena pavirs cirko palapine, kurioje koncertiniai numeriai bus papildyti cirko elementais. Čia įvyks vienintelis areninis koncertas – „Donatas Montvydas Kalėdos LIVE CIRKAS“.

„Tai ilgai gvildentas ir vystytas konceptas. Norime sukurti tokį įspūdį, kad jau nuo įėjimo į areną žmogus pajaustų cirko atmosferą. Lietuvoje to dar nebuvo, todėl siekiame geriausio rezultato. Pasirodymų metu, žinoma, didžiausias dėmesys yra skiriamas muzikai ir jos atlikimui, tačiau galiu pažadėti – tą vakarą magijos netruks“, – atvirauja atlikėjas.

Tai jau trečiasis karjeroje D. Montvydo koncertas didžiausioje šalies arenoje. Kiekvieną kartą talentingas atlikėjas stebino kaskadiniais triukais, netikėtais scenos svečiais, choreografiniais elementais ir įspūdingomis vizualizacijomis.

„Daug juokavome, kad mūsų šalies atlikėjai arenose parodė jau viską: ir robotai, ir 3D, ir susidegino ant laužo. Tikriausiai. Atrodo, kad jau viskas parodyta ir žmones sunkus nustebinti, todėl belieka sukurti tik cirką. Na, o iš tikrųjų, kadangi tai per Kalėdas vyksiantis koncertas, norisi, kad žmonės atsipalaiduotų ir pajaustų tą magiją šiek tiek kitaip“, – juokauja Donatas.

Šį vienintelį šou režisuoti patikėta jau ne kartą savo darbais nustebinusiam Vytautui Rumšui jaunesniąjam.

„Vienareikšmiškai tą vakarą karaliaus muzika, tačiau visa tai padėsiu pagyvinti ir apvilkti, taip sukuriant ypatingą atmosferą. Neabejoju Donato talentu ir ambicijomis, todėl gausime tikrai gerą rezultatą“, – teigia režisierius.

Atlikėjas D.Montvydas ne vieną kartą viešai yra išsakęs poziciją, kad į savo koncertus itin lanksčias sąlygas suteiks šeimoms, todėl šiame koncerte taip pat taikomos specialios nuolaidos šeimoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.