Gabrielius Vagelis prieš „Eurovizijos“ atranką pakeitė įvaizdį

Lyriškumo simbolio – Gabrieliaus Vagelio – gerbėjai išsyk pastebėjo vaikino pokyčius, kai praėjusiais metais, prieš pat nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalą, jis nusirėžė fantastiškai ilgus, šviesius plaukus.

 Gabrielius Vagelis grįžo prie šviesios plaukų spalvos.<br> WillGrowPhoto nuotr.
 Gabrielius Vagelis grįžo prie šviesios plaukų spalvos.<br> WillGrowPhoto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2017, 5:57 PM, atnaujinta Nov 9, 2017, 6:00 PM

Vieniems toks vaikino poelgis pasirodė visai neapgalvotas, kitiems gi patiko jo naujoji šukuosena. Šiemet Gabrielius ir vėl ketina drąsiai stoti prieš rimtąją komisiją ir žiūrovus „Eurovizijos“ atrankoje. O kaip bus su įvaizdžiu?

„Jį patikėjau jau kelintus metus „Eurovizijos“ konkurso dalyvių įvaizdžiu besirūpinančiai stilistės Rūtos Morozovienės komandos narei Aistei Miškinienei. Rezultatu labai džiaugiuosi – mano plaukai vėl šviesūs ir stilingai apkirpti“, - įspūdžiais  dalinasi Gabrielius. 

Stilistė Rūta Morozovienė, šiuo metu žengianti naują kūrybinį ir profesinį etapą, tiki, kad Gabrieliaus įvaizdis – puikus pagalbininkas siekiant muzikinių aukštumų.

„Scenos žmonėms labai svarbu, ne tik kokią muzikinę žinią jie neša, bet ir kaip atrodo: juk jie formuoja savo fanų įvaizdį – norėdami būti panašiais, jie kopijuoja savo mylimiausius atlikėjus. Stilingai atrodydami, scenos žmonės kuria visuomenės įvaizdį“, - įsitikinusi salono „Cut code“ įkūrėja. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą