„Lietuvos balso“ nugalėtoja Monika Marija atskleidė savo sėkmės paslaptį

„Lietuvos balso“ projekto nugalėtoja Monika Marija, pasibaigus projektui ir toliau stebina naujomis veiklomis. Vos iškėlusi nugalėtojos titulą, pranešė apie netikėta dalyvavimą „Eurovizijoje“, o tuo pačiu aktyviai ruošiasi jau kovo mėnesį prasidėsiančiam savo turui po Lietuvą su Vilniaus Bigbendu.

 Atlikėja Monika Marija.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Atlikėja Monika Marija.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2018, 6:45 PM

Vietoje niekuomet sėdėti nemėgstanti atlikėja, pati išbandžiusi save net keliolikoje skirtingų sferų, vasario 8 – 9 dienomis vykstančioje tarptautinėje mokymosi, žinių ir karjeros planavimo parodoje „Studijos 2018” buvo pakviesta skaityti pranešimą, bene svarbiausia kiekvienam moksleiviui tema, „Kaip tapti tuo, kuo nori tapti“.

„Labai nustebau, kai buvau pakviesta skaityti pranešimo. Malonu, kad organizatoriai įvertina, jog mano patirtis tikrai naudinga ir įdomi, kad ja jau galėčiau dalintis su kitais“, – atvirai pripažįsta Monika Marija.

Užlipusi ant scenos atlikėja, klausytojams atskleidė sėkmės paslaptį ir savo pavyzdžiu atsakė į visiems rūpimą klausimą – kaip tapti tuo, kuo nori.

„Didžiausia šių laikų problema, kad jauni žmonės pirmiausiai skatinami priimti skubius ir kategoriškus, o ne racionalius sprendimus. Manau, kad vienintelė sėkmės paslaptis – daryti viską, kam turime bent truputį noro ir laiko. Išbandžius save visur, pastačius save į visas įmanomas situacijas ir universaliai susidarius savo nuomonę įvairiais klausimais neatrast savęs ir savo nišos yra paprasčiausiai neįmanoma“, – paskaitos metu kalbėjo Monika Marija.

Pati atlikėja yra savo žodžių pavyzdys ir stebina atskleisdama sritis, kuriose jau yra save išbandžiusi: „Esu multipotencialistė – negaliu gyventi nepradėdama kažkokių naujovių, neieškodama naujų darbų ar neišbandydama sferų, kuriose dar neturiu susidariusi savo nuomonės. Taip iki šiol išbandžiau ne tik daugybę rankdarbių rūšių, bet ir tapybą, fotografiją, makiažus, darbą su plaukais, mokausi 7 kalbų, dievinu keliones į naujus, nematytus kraštus, dirbu renginių vedėjos darbą, mokiausi groti fortepijonu, gitara, būgnais ir t.t. Dabar radau naują veiklą, nekantrauju išbandyti nagų meną, kad ir kaip juokingai tai skamba – manau, kad ir šis darbas yra labai savotiškas ir įdomus.“

Šiuo metu didžiausias Monikos Marijos dėmesys skiriamas muzikai – atlikėja patikina, kad būtent tai ir yra tikrasis jos kelias, o dainininkės amplua – būtent tas, kuriame ji ir nori save matyti. Todėl ji tvirtai galinti patikinti, jog jau tikrai tapo tuo, kuo norėjo tapti.

„Nesakau, kad tapau muzikante ar vizažiste, tiesiog tapau laiminga ir užtikrinta dėl visko, ką darau – būtent tokiu žmogumi visada ir norėjau būti“,- užtikrintai sako Monika Marija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.