Anšlagai „Siemens“ arenoje: per „Depeche Mode“ bei L. Somovo ir Jazzu koncertus bus sausakimša

Trumpiausią metų mėnesį „Siemens“ arena pasitiko itin pakiliai: vasaris sostinės arenai nešykšti anšlaginių renginių.

 „Depeche Mode“.<br> AP nuotr.
 „Depeche Mode“.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-09 11:57, atnaujinta 2018-02-09 12:01

Šventėmis paženklintą mėnesį „Siemens“ arena net trijuose renginiuose bus sausakimša, į juos laukiama atvykstant per 30 tūkst. žiūrovų. Skaičiuojama, kad šis mėnuo gali būti išskirtinis ir visiškai išparduotų renginių skaičiumi. 

Parduodami paskutiniai bilietai į „Leon Somov & Jazzu“ atsisveikinimo koncertą „Game Over“, taip pat britų legendų „Depeche Mode“ koncertą ir rungtynes tarp Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ klubų. 

„Šiemet antrasis metų mėnuo ypač akyvus. Tai rodo, kad arenas užpildyti jau galima ne tik šventiniu laikotarpiu – kiekvienas mėnuo gali būti sėkmingas. Vasario mėnesio renginių tinklelyje labai skirtingi, tačiau aukščiausio kalibro renginiai, kurie, neabejoju, surinks sausakimšą areną. Didelį publikos susidomėjimą, be abejo, nulėmė jų kokybė, tačiau pastebiu, kad ir pačių lietuvių nuotaikos geresnės“, – sako „Siemens“ arenos generalinis direktorius Andrius Žiauberis.  

Vadovas įsitikinęs, kad publiką išjudinti šiek tiek padėjo ir Lietuvos atkūrimo šimtmetis. Be to, nors anšlaginiais pretenduojantys tapti vasario mėnesio renginiai savo formatu labai skirtingi, visi jie savyje turi stiprų emocinį užtaisą. Kova tarp Vilniaus ir Kauno krepšinio komandų jau seniai tapusi principo reikalu, Leono Somovo ir Jazzu koncertas – tai emociškai visuomet stiprus atsisveikinimas, o „Depeche Mode“ pavergė sugrįžimu į Vilnių. „Kiekvienas iš šių renginių apeliuoja į jausmus. Kiekvienas jų – tai neeilinė proga, kurios nesinori praleisti“, – įsitikinęs A. Žiauberis. 

Sparčiai pildosi ir kitų mėnesių renginių tinklelis. Jau kovo mėnesį „Siemens“ arenoje griaudės „G&G Sindikato“ vyrai, kurie praėjusiais metais čia surengė itin sėkmingą pirmąjį ir kol kas vienintelį koncertą arenoje. Be hiphopo dievų arenoje kovą bus laukiami ir mažieji pramogautojai – jie kviečiami į miuziklą „Kakės Makės gimtadienis“, kovos menų entuziastų laukia tarptautinis turnyras „Bushido KOK 2018 Vilnius“, scenoje sveikinsis Edmundas Kučinskas ir Filipas Kirkorovas, bus rodomas miuziklas „Eglė Žalčių karalienė“, vyks LKL dvikova tarp Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkų. Kiek vėliau vyks Jameso Blunto pasaulinio turo „The Afterlove Tour“ koncertas.

Dar praėjusių metų spalio pradžioje, kuomet „Siemens“ arenoje paskelbtas naujas renginių sezonas, arena pranešė išsiruošusi į „100 renginių maratono“ distanciją. 2017-ųjų pabaigoje arena lankytojus nudžiugino ne viena malonia staigmena, jų nešykštėti žada ir 2018-aisiais. Tad ryškiausių, aukščiausio kalibro renginių tikrai nereikės laukti iki metų pabaigos, kuomet prasidės šventinių renginių pikas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.