Išgirskite: Daddy Was A Milkman pristato savo pirmąją vinilo plokštelę

Šiemet Metų atlikėjo titulą M.A.M.A. apdovanojimuose laimėjęs Daddy Was A Milkman nesiliauja džiuginęs savo gerbėjų.

Daddy Was A Milkman.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daddy Was A Milkman.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2018, 12:32 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:41 PM

Populiarusis atlikėjas, neseniai paskelbęs apie vienintelį šiemet solo koncertą, kuris spalio 13 d. vyks didžiausioje šalyje „Žalgirio“ arenoje Kaune, šiandien pristato vinilo plokštelę „Inadequate“.

Šią plokštelę bus galima įsigyti rytoj prasidėsiančioje Vilniaus knygų mugėje, kurioje dalyvaus ir Daddy Was A Milkman.

„Paleisti į pasaulį pirmąją savo vinilo plokštelę mums yra be galo didelis įvykis“, – sako Daddy Was A Milkman pseudonimu prisistatantis Ignas Pociūnas.

„Albumą sudaro keturi kūriniai, kuriuos tyčia išleidžiame atskirai dėl jų tematikos ir skleidžiamos nuotaikos. Tai kiek tamsesnė ir gilesnė mūsų kūrybos dalis, bet norėdami būti sąžiningi, dalinamės ja su savo klausytojais“.

Atlikėjas naująją vinilo plokštelę pristatys jau rytoj prasidedančioje Vilniaus knygų mugėje, kur dalyvaus Muzikos salėje vyksiančiuose renginiuose. Be to, Daddy Was A Milkman šeštadienį lankysis bilietų platintojo „Bilietai.lt“ stende, kuriame gerbėjams dalins autografus, bus galima įsigyti vinilo plokštelę „Inadequate“ ir debiutinį albumą „Daydreaming“.

„Plokštelė „Inadequate“ paliečia labai asmeniškus pojūčius, atvirai pasakoja apie aplankančias baimes ir nepamatuotą jų sureikšminimą. Apie retkarčiais aplankantį nemokėjimą džiaugtis tuo, ką turi ir ieškojimą būdo šiems jausmams prisijaukinti“, – apie vinilo plokštelę pasakokja I.Pociūnas.

„Ši vinilo plokštelė, tai lyg pirmas skyrius dienoraščio, kurį kur kas šiltesnėmis spalvomis užpildys rudenį pasirodysiantis naujas dvigubas Daddy Was A Milkman albumas „Intimate Us“.

Daddy Was A Milkman debiutinės vinilo plokštelės „Inadequate“ kūrinius išgirsti galite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.