Išgirskite: Julija Jegorova pristato naują dainą „Leisk prisiglausti”

Pirmojo sezono muzikinio projekto „Lietuvos balsas” nugalėtoja Julija Jegorova klausytojams pristato naują dainą „Leisk prisiglausti”.

 Julija Jegorova.<br> N.Bieranco nuotr.
 Julija Jegorova.<br> N.Bieranco nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-22 11:26, atnaujinta 2018-02-22 11:33

„Šiuo metu sukuosi kaip voverė narvelyje, nauji metai prasidėjo pilnu tempu, todėl vasaris kupinas darbų, nes prie mano solinės veiklos, darbų su merginų grupe „Kristal”, prisidėjo muzikinis TV projektas bei ruošimasis debiutiniam soliniam koncertui“, - sako J.Jegorova, pristatanti naujausią savo kūrinį. 

Pasak dainininkės, kiekvienas kūrinys turi savo istoriją, kurią žino autorius, o klausytojas ją susikuria pats.

„Manau, kiekvienas žmogus istoriją, skambančią dainoje, išjaus per savo prizmę ir pojūčius. Meilė – man reiškia kur kas daugiau nei vien jausmą, į šį žodį susideda tiek daug, jog net nusakyti sunku.

Man tai lyg varomoji jėga, kurti, nestovėti vietoje ir drąsiai žengti pirmyn, todėl neslėpsiu, jog šioje dainoje slypi mano meilės istorija, tačiau tikiu, jog kiekvienas klausytojas joje atras dalelę savęs ir savo išgyvenimų”, - atvirauja J.Jegorova.

Žodžius kūriniui „Leisk prisiglausti” parašė pati J. Jegorova, o skambesio subtilybėmis pasirūpino dainininkės bičiuliai Kasparas Meginis bei Edgaras Žaltauskas.

„Man labai lengva dirbti su Kasparu ir Edgaru. Man labai patinka dainos skambesys, nes jis kitoks nei ankstesni mano kūriniai ir tai mane žavi, o dainoms žodžius mėgstu rašyti pati, nes tuomet jos tampa labai artimos“, - džiaugsmingai pasakoja atlikėja, gyvai dainą „Leisk prisiglausti“ pristatysianti būsimo solinio koncerto metu. 

Šiuo metu atlikėja intensyviai ruošiasi vasario 28 dieną Šv. Kotrynos bažnyčioje, Vilniuje, vyksiančiam soliniam koncertui bei žada malonių staigmenų.

„Šis koncertas man ypatingas, nes tai pirmas kartas gyvenime, kai solinį koncertą rengiame šioje magiškoje vietoje, todėl labai ruošiamės, jaudinamės ir nekantraujame susitikti su savo klausytojais“, - pasakoja Julija.

Naujoji jos daina:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.