Violeta ir Vilius Tarasovai pristatė dainą ir pranešė svarbią žinią

Savo muziką dozuotai pristatantys dainininkai Violeta ir Vilius Tarasovai šiandien praneša savo klausytojus pradžiugisiantys dvigubai.

 Violeta ir Vilius Tarasovai.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Violeta ir Vilius Tarasovai.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2018, 3:13 PM, atnaujinta Apr 8, 2018, 3:52 PM

Balsingieji atlikėjai gerbėjų teismui atiduoda naujausią kūrinį, be to, informuoja, kad jų pirmasis bendras albumas jau pakeliui.

„Su didžiausiu jauduliu ir nekantrumu norime atiduoti į klausytojų rankas, o tiksliau ausis, mūsų naują dainą „Būsiu čia“.

Kiekvienas muzikantas žino tą jausmą, kai jo muzikiniame gyvenime atsiranda naujas kūrinys. Kaip smagu jį paleisti eterį, kad juo galėtum džiaugtis ne tik tu, o ir aplinkiniai.

Daina, mūsų manymu, skamba linksmai ir šiltai, šio gana niūraus ir šalto pavasario fone. Tad visiems norisi palinkėti geros nuotaikos ir šiltos artėjančios vasaros“, – sako Violeta ir Vilius.

Šis kūrinys papildys dainų, kurios bus įtrauktos į pirmą bendrą albumą, sąrašą. 10 metų kartu muzikuojantys Tarasovai jau šį rudenį žada išleisti albumą, kuriame skambės tiek žinomos, tiek visiškai negirdėtos dueto dainos.

Pasak atlikėjų, dainų rinkinyje bus visos jiems svarbios ir ypatingos dainos, kurios, kaip tikisi patys atlikėjai, maloniai nustebins klausytojus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.