Išgirskite: M.A.M.A. laureatai „Makchu Pikchu“ kviečia į koncertą ir pristato naują dainą

Grupės „Makchu Pikchu“ vyrukai šį pavasarį nesiliauja stebinti - vieną po kito klausytojams pristatydami naujus kūrinius.

„Makchu Pikchu“.<br> P.Čyžaitės iliustr, D.Nutauto nuotr.
„Makchu Pikchu“.<br> P.Čyžaitės iliustr, D.Nutauto nuotr.
 Naujasis grupės vokalistas E.Petrulis.<br> V.Jokubausko nuotr.
 Naujasis grupės vokalistas E.Petrulis.<br> V.Jokubausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 26, 2018, 1:05 PM, atnaujinta Apr 26, 2018, 1:14 PM

Už lango visomis spalvomis skleidžiantis pavasariui, jūsų teismui „Makchu Pikchu“ pateikia naujausią, nerūpestingo rokenrolo ir pakilios nuotaikos kupiną singlą pavadinimu „Royal“.

Įraše skamba naujojo grupės vokalisto Edgaro Petrulio balsas, Ryčio Tarailos valdoma gitara, Gediminas Andriškevičius su bosine gitara, Vytis Smolskas – klavišiniai bei Vytis Vainilaitis – būgnai.

Šį ir kitus naujausius bei jau pamėgtus grupės, kuri 2015-aisiais M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijoje pelnė Metų proveržio titulą, kūrinius gyvai išgirsti galėsite jau šį penktadienį, 21 val., gyvos muzikos klube „Tamsta“.

Su grupės „Makchu Pikchu“ nariais kalbėjomės apie naujausią singlą, artimiausius grupės kūrybinius, koncertinius planus bei siekius. 

- Kokiais trimis būdvardžiais patys apibūdintumėte savo naująjį singlą? 

- Stiprus. Energingas. Pozityvus.

- Kas užkoduota Jūsų naujausio singlo „Royal“ pavadinime?

- Kūrinyje skamba būdvardžiai „royal“ (liet. „karališkas“), „independent“ (liet. „nepriklausomas“), kurie kalba apie savijautą, kuomet spinduliuoji pozityvumą, pasitikėjimą savimi, esi laisvas, nepriklausomas ir per gyvenimą žengi aukštai iškėlęs galvą. 

- Pasidalinkite artimiausiais grupės kūrybiniais, koncertiniais planais.

- Grupės planai yra ambicingi. Šiuo metu esame visa galva pasinėrę į albumo kūrybos darbus. Tikimės, kad klausytojai pajus į jį sudėtas emocijas ir pamils istorijas, pasakojamas mūsų dainomis.

Taip pat planuojame netrukus pristatyti naują vaizdo klipą. Labai džiaugiamės naujuoju grupės vokalistu Edgaru, su kuriuo, neabejojame, „Makchu Pikchu“ žengia į naują etapą, kuriame, kaip visuomet, intensyviai dirbsime, siekdami savo klausytojams pasiūlyti kuo daugiau kokybiškos, profesionalios kūrybos bei pakviesti dažniau susitikti koncertų metu. 

- Kaip pasikeitė grupė nuo jos susikūrimo ir kokią ją matote dabar? 

- Visko buvo labai daug. Nuo grupės susikūrimo perėjome nemažai pakilimų ir nusileidimų. Sunkiausia, matyt, buvo rasti tinkamą vokalistą (-ę) – juk norisi, jog grupės lyderis ne tik būtų talentingas muzikantas, svarbu, jog jis būtų ir geras kolega, draugas. Viskas turi sutapti.

Dabartinis grupės vokalistas Edgaras yra tai, ko „Makchu Pikchu“ seniai reikėjo. Paprastas, nuoširdus žemaitis, degantis tomis pačiomis muzikinėmis idėjomis ir noru dirbti.

Su kiekviena diena įrašų studijoje, su kiekviena repeticija augame kartu, stiprėjame kaip kolektyvas ir draugų būrys. Be galo laukiame artėjančių susitikimų su klausytojais, norime pasidalinti su jais tuo, į ką šiandienai išaugo „Makchu Pikchu“. 

Naujoji „Makchu Pikchu“ daina „Royal“: 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.