Leono Somovo prodiusuojama grupė pristato kūrinį su pasaulinio lygio žvaigžde

Vienas sėkmingiausių muzikos prodiuserių Lietuvoje Leonas Somovas šiandien skelbia apie premjerą – jo prodiusuojama ir ne kartą Lietuvoje koncertavusi švedų elektroninės muzikos grupė „Highly Sedated“ kartu su vienu žymiausiu elektroninės muzikos kūrėjų ir prodiuserių pasaulyje Steve Angello pristato bendrą kūrinį „Flashing lights“.

 L. Somovas.
 L. Somovas.
 L. Somovas.
 L. Somovas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-04-27 11:57

„Šiuo metu dirbame prie naujo „Highly Sedated“ albumo, o šiandien pristatome mano, „Highly Sedated“ ir Steve Angello bendrą dainą. Tai mums yra didelis šuolis į priekį ir tikimės, kad žmonės mus įvertins teigiamai“, – džiugia naujiena dalinosi Leonas Somovas.

Naujasis kūrinys – ne vienintelė gera žinia, kurią šiandieną pasiruošęs atskleisti Leonas. Sėkmingiausiu muzikos prodiuseriu Lietuvoje vadinamas L. Somovas praneša, jog jau šį rudenį jį ir vėl bus galima išvysti LNK televizijos eteryje – jis antrą kartą sėdasi į šeštojo „Lietuvos Balso“ sezono mokytojo kėdę.

„Darbas „Lietuvos balse” man yra nauja patirtis, nauja platforma specifinėmis sąlygomis sukurti kokybišką muzikinį produktą. Pirmąjį sezoną mane sužavėjo tiek komanda, su kuria teko dirbti, tiek dalyviai, kurie talentingesni vieni už kitus. Todėl sulaukęs pasiūlymo antram sezonui – sutikau net nesvarstęs“,– apie sprendimą vėl prisijungti prie projekto sakė Leonas Somovas.

„Džiaugiamės, kad naujajame „Balso“ sezone mums ir vėl pavyko suburti didžiausių muzikos industrijos profesionalų komandą, prie kurios ir vėl prisijungs vienas sėkmingiausių prodiuserių, kurio darbai susilaukia sėkmės visame pasaulyje. Tikime, kad Leono Somovo prisijungimas prie projekto gali paskatinti vis dar dvejojusius dalyvauti projekte. Tad dar nesuspėjusius užpildyti anketos raginu tai padaryti www.lnk.lt svetainėje“, – sakė kūrybos namų ELITAZ prodiuseris Gediminas Jaunius.

Geidžiamiausiu mokytoju penktajame sezone vadintas muzikos prodiuseris, dar šiais metais su buvusia projekto dalyve KAIA išleido bendrą kūrinį, kurio sėkmę žada pakartoti ir naujame sezone.

„Bendrą mūsų su KAIA darbą „Sustoja Laikas (Meile)“ jau spėjote išgirsti. Žmonių reakcija į šį kūrinį mus labai džiugina, jo per du mėnesius „Youtube“ kanale perklausė jau daugiau nei du milijonai“,– džiaugėsi L. Somovas, patikindamas, jog naujame sezone ir vėl ieškos ne tik talentingų dainininkų, bet ir neatrastų kūrėjų.

„Tikiuosi unikalių asmenybių, turinčių puikius balsus ir magijos traukti prie savęs minias. Jei dalyvis pasirinks mane, turėsime daug dirbti, nes svarbiausia yra geri ilgalaikiai rezultatai“, – patikino naujasis šeštojo projekto sezono mokytojas.

Šiuo metu Leonas Somovas visą dėmesį skiria naujiems bendriems darbams su Lietuvos atlikėjais bei naujojo „Highly Sedated“ albumo įrašymui. Dar sausio mėnesį pasibaigus penktajam „Lietuvos balso“ sezonui, L. Somovas Lietuvoje ilgai neužsibuvo.

„Ne mažai laiko praleidžiu Stokholme, kuriame „Size Records“ studijoje dirbame su „Highly Sedated“, šiuo metu ruošiame dainas antram albumui. Švedija tapo mano antrieji namai. Skandinavija yra puikus įkvėpimo šaltinis, o šiaurė – kaip magnetas, su laiku mane traukia vis arčiau ir arčiau savęs“, – sakė L. Somovas.

Kas užims kitas tris mokytojų kėdes naujajame „Lietuvos balso“ sezone, projekto prodiuseriai žada atskleisti jau netrukus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.