Lrytas.lt konferencijoje – D. Montvydas: užduok klausimą ir laimėk bilietus į koncertą

Vienas populiariausių Lietuvos dainininkų Donatas Montvydas penktadienį lankysis tiesioginėje portalo lrytas.lt konferencijoje.

Donatas Montvydas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Donatas Montvydas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-14 17:47, atnaujinta 2018-06-14 17:48

Pokalbyje, kuris prasidės 12 val. 30 min., kviečiami dalyvauti ir visi portalo lrytas.lt skaitytojai. Klausimus dainininkui bus galima užduoti transliacijos komentarų langelyje portale lrytas.lt ir lrytas.lt feisbuko profilyje – transliacijos komentaruose.

Daugybės hitų autorius ir atlikėjas D.Montvydas šią vasarą rengia du išskirtinius koncertus. Liepos 4 dieną Vilniuje, VU Botanikos sode Kairėnuose, jis koncertuos su kameriniu orkestru – tai bus vienas romantiškiausių šios vasaros renginių sostinėje.

Liepos 21 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje jis surengs įspūdingą šou su kaskadininkais, akrobatais ir cirko artistais - „Vasara LIVE Cirkas“.

Transliacijos metu bus galima laimėti bilietų į abu šiuos pasirodymus – klausimų autorius, kuriuos pakvies į koncertus, išrinks pats D.Montvydas.

Kokias staigmenas jis ruošia šiai vasarai? Kaip sekasi derinti tėčio ir popžvaigždės pareigas? Kokį įspūdį jam paliko šią savaitę įvykęs susitikimas su Tibeto dvasiniu lyderiu Dalai Lama? Ar ateityje dar bus projektų su grupės SEL lyderiu Egidijumi Dragūnu, su kuriuo įrašyta daina „Nieko verta“ tapo milžinišku hitu? O ko D.Montvydo norėtumėte paklausti jūs? Visi atsakymai – penktadienį 12 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.