Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis vasaroja džiazo ritmu: pristato romantišką vaizdo įrašą

Rugpjūčio 10 d. Trakų pilies kieme didžiausią solo koncertą su orkestru „Bad Ass Retro Orchestra“ surengsianti Erica Jennings pristato naujai suskambusią klasikinę dainą „Let's Call The Whole Thing Off“ ir jos video. Viena populiariausių Lietuvos dainininkių žinomos George Gershwino ir Iros Gershwin dainos akustinę versiją atliko kartu su savo vyru Jurgiu Didžiuliu. Pora dainą atliko duetu gyvai Trakuose, kur buvo nufilmuotas „live“ video.

Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis. <br>Stop kadras. 
Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis. <br>Stop kadras. 
Erica Jennings.<br>Organizatorių nuotr. 
Erica Jennings.<br>Organizatorių nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 18, 2018, 12:43 PM, atnaujinta Jun 18, 2018, 12:53 PM

„Pastaruoju metu su savo vyru kartu grojame kur kas rečiau, nei dueto „The Ball & Chance“ laikais. Dėl šios priežasties mūsų abiejų specialus pasirodymas Trakuose taps išskirtine staigmena visiems gerbėjams, todėl kviečiame atvykti su visa šeima: antromis pusėmis, mylimaisiais, vaikais ir giminaičiais“, – sako E.Jennings.

„Be to, tik Trakuose bus galima įsigyti mano naujo albumo „New Standards“ vinilo plokšteles. Šį albumą įrašiau su garsiu prodiuseriu Joseph Baldassare ir nuostabiais džiazo muzikantais iš Niujorko. Ypatingai didelį dėmesį skyrėme įrašų skambesiui, todėl galima teigti, kad albumas skirtas tikriems audiofilams: garso skambesį pakėlėme į naują lygį“.

1937 m. sukurta daina „Let's Call The Whole Thing Off“ buvo skirta kino filmui „Shall We Dance“, kuriame ją atliko garsios Holivudo žvaigždės Fredas Astaire‘as ir Ginger Rogers. Vėliau auksine klasika tapusios dainą dideliais hitais pavertė Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Sam Cooke ir daugelis kitų ryškiausių džiazo žvaigždžių.

E.Jennings šiuo metu intensyviai ruošiasi išskirtiniam savo koncertui „Džiazas po žvaigždėmis“, kur koncertuos kartu su „The Bad Ass Retro Orchestra“. Tai bus vienas įsimintiniausių vasaros vakarų Trakų pilyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.