Didžiausiam savo koncertui besiruošiantys „Pikaso“ pristato pirmąją garsią jo viešnią

Grupė „Pikaso“, likus mėnesiui iki baigiamojo turo „18+“ koncerto liepos 20 d. Palangos koncertų salėje, pristato pirmąjį ypatingą šio renginio svečią – Irūną Puzaraitę-Čeponienę.

„Pikaso“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Pikaso“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Irūna Puzaraitė-Čepononienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Irūna Puzaraitė-Čepononienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 21, 2018, 1:03 PM, atnaujinta Jun 21, 2018, 1:09 PM

Grupė kartu su garsia dainininke įrašė populiariausią pastarųjų metų „Pikaso“ dainą „Padovanok“.

Kūrinys „Padovanok“, atliktas kartu su Irūna, „YouTube“ kanale sulaukė didžiulio populiarumo – daina peržiūrėta ar perklausyta net 7 milijonus kartų.

Atlikėja kartu su vaikinais koncerte Palangoje sudainuos ir kitas dainas, kurias grupė paprastai dainuoja su to miesto, kuriame vyksta koncertas, jaunosiomis atlikėjomis.

„Pikaso“ nariai šypsosi, kad turo koncerto Marijampolėje nebuvo, tad tokias dainas kaip „Sudie“ ar „10 priežasčių“ su Irūna teks sudainuoti Palangoje. Grupė norėjo Irūną pasikviesti ir į ankstesnius turo koncertus, tačiau moteris buvo užsiėmusi maloniais motinystės rūpesčiais.

Pati Irūna taip pat neslepia, jog džiaugiasi galėdama pasirodyti kartu su „Pikaso“ nariais: „Ši grupė yra pati mėgstamiausia lietuviška vaikinų grupė. Ypač po to, kai į ją atėjo Rokas. Kūriniai įgavo naujo skambesio ir paskutinės 5 ar 6 dainos man tikrai labai patinka. Jų klausausi ir namuose, nors atvejai, kai klausausi namie lietuviškos muzikos yra pakankamai reti.“

Irūna tikino niekada neatsisakanti padirbėti kartu su „Pikaso“, tad neslėpė, jog bendrų projektų galima tikėtis ir ateityje.

Irūna – tai tik pirmasis didžiausio koncerto Palangoje svečias, kurį pristato jam besiruošianti grupė. Šiuo metu vaikinai jau filmuojasi vaizdo klipe, su kurio pasirodymu turėtų būti paskelbtas ir antrasis garsus svečias. O liepos pradžioje gerbėjus turėtų pasiekti ir visiškai nauja daina – duetas su taip pat kol kas neatskleistomis viešniomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.