Pamatykite: atlikėjas Rokas naujame klipe kviečia laužyti visuomenės stereotipus

Intensyviai spurgas kemšanti išskirtinio grožio mergina, lūpas besidažantis vaikinas ar muilo burbulus pučiantis sportiškas barzdotas vyras.

 Dainininkas Rokas.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Dainininkas Rokas.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Su Roku klipe nusifilmavo septyni aktoriai.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Su Roku klipe nusifilmavo septyni aktoriai.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Kadras iš klipo.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Kadras iš klipo.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 25, 2018, 2:13 PM, atnaujinta Jun 25, 2018, 2:19 PM

Visa tai – tik vardu prisistatančio 20-mečio atlikėjo Roko singlo „Taip toli“ muzikiniame klipe. Antruoju savo kūrybos vaisiumi jaunasis atlikėjas siekia paskleisti jam pačiam jautrią socialinę žinutę – apie vidinės laisvės paieškas stereotipų suvaržytoje visuomenėje. 

Muzikos platformose jau pasiekiamas Roko autorinis kūrinys „Taip toli“ yra apie žmogaus laisvę – pabėgimą nuo vidinių ar išorinių demonų, nepaisant, ar tai visuomenės stereotipai, santykiai su netinkamu žmogumi, patyčios ar nepasitikėjimas savimi. 

 „Tokiomis jautriomis temomis, kaip vidinė laisvė ar patyčios, dažnai kalbama rimtai, liūdna gaida, o šias temas atliepiantys meno kūriniai – paprastai itin dramatiški ir tamsūs.

Norėjosi sukurti kažką ryškaus, jaunatviško ir smagaus – pavaizduoti žmogaus būseną, kai jis jau yra laisvas nuo visko, kas anksčiau varžė. Dainą įkvėpė mano asmeninis kelias laisvės link, todėl ypatingai pradžiugino su ja atėjęs pasitikėjimo pliūpsnis, kuriuo norėjosi pasidalinti su klausytojais“, – sako atlikėjas. 

Klipas „Taip toli“:

Muzikiniame klipe be paties Roko dalyvauja 7 aktoriai, atstovaujantys skirtingiems charakteriams, išvaizdos bruožas, aprangos stiliams, taip pabrėžiant, koks gražus yra kiekvieno žmogaus unikalumas.

Pasak jaunojo atlikėjo, svarbiausia, kad kiekvienas klausytojas muzikiniame klipe galėtų atrasti save, o dainos žodžiai įkvėptų aplenkti visas baimes ir būti savimi.

Pirmąjį žingsnį į Lietuvos muzikos industriją Rokas žengė pernai, išleidęs debiutinį singlą „Save Me“. Atlikėjas aktyviai dalyvauja savo dainų aranžavimo procese, pats kuria joms vizualinį turinį ir nekantrauja pristatyti daugiau muzikos pamažu besiformuojančiam klausytojų ratui.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.