D. Montvydas su „Euroviziją“ laimėjusios dainos autoriumi ruošia ypatingą premjerą

Likus savaitei iki vienintelio šią vasarą Donato Montvydo ir kamerinio orkestro koncerto po atviru dangumi, atlikėjas atskleidžia dar daugiau detalių.

Donatas Montvydas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Donatas Montvydas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2018, 11:33 AM, atnaujinta Jun 27, 2018, 11:36 AM

Sostinėje įsikūrusiame Vilniaus universiteto Botanikos sode atlikėjas surengs išskirtinai romantišką pasirodymą, į kurį kviečia visus neabejingus muzikai.

„Tai pirmas tokio masto akustinis koncertas. Kamerinis orkestras suteikia jėgos ir laisvės aranžuotėse, galimybę maksimaliai išreikšti muzikos grožį savo dainose, tokioje gamtos apsuptyje kaip Botanikos sodas“, - teigia dainininkas.

Pasak garsaus atlikėjo, repertuaras ilgai ir atsakingai dėliojamas ir iki paskutinės repeticijos su kameriniu orkestru nebus aišku, kokiu eiliškumu ir kokie kūriniai nuskambės po atviru dangumi.

„Galiu patvirtinti šiame koncerte atliksime šių metų vienu didžiausių hitų laikomą kūrinį „Nieko verta“ kartu su kameriniu orkestru. Tai išskirtinė aranžuotė, specialiai rašyta liepos 4 – osios koncertui Botanikos sode. Neabejoju, kad žmonės bus maloniai nustebinti, išgirdę jos šviesiąją pusę“, - tikina D.Montvydas.

Dainininko socialiniuose tinkluose jau pasirodė ne viena užuomina iš naujojo kūrinio klipo filmavimo užkulisių, tačiau atlikėjas iki šiol plačiau nekomentavo.

„Taip, jau galiu patvirtinti, kad šiame koncerte žiūrovai galės išgirsti naujos dainos „Žiūrėk, ką padarei“ premjerą, kuri buvo įrašinėjama drauge su Švedijos prodiuseriu Joy Debu, „Eurovizijos“ nugalėtojo Manso Zemerlowo dainos „Heros“ autoriumi“, - atskleidžia dainininkas.

Publika į Botanikos sodo teritoriją bus įleidžiama dar gerokai iki koncerto, tad bus laiko ne tik apsižvalgyti po nuostabaus grožio sodą, bet ir pasinaudoti teritorijoje įsikursiančiomis paslaugomis. Čia bus galima įsigyti maisto ar gėrimų taip pat rasti ir pramogų.

„Noriu, kad laikas šiame sode paliktų tik geriausius įspūdžius bei neprailgtų. Labai kviečiu atvykti šeimas, draugus ar kolegas papiknikauti bei pabendrauti. Mano visa šeima taip pat atvyks“, - teigia Donatas.

Nespėjusius įsigyti bilietų su sėdimomis vietomis, organizatoriai skuba nuraminti ir ragina nepabijoti stovimų vietų. Pasak organizatorių, stovimas bilietas neįpareigoja tik stovėti, o priešingai – suteikia galimybę atsinešti savo pledą ir įsitaisyti pievoje priešais sceną.

Bilietus į liepos 4 – osios D.Montvydo koncertą VU Botanikos sode platina bilietai.lt. Liepos 1 – ąją bilietai brangs.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.