Trečiadienį „LRT Opus terasoje“ - jaudinantys Gabrieliaus Vagelio kūriniai

Šįvakar, birželio 27-ąją, menų fabriko „Loftas“ „LRT Opus terasoje“ klausytojai išgirs romantiškąjį išskirtinio balso savininką Gabrielių Vagelį.

Gabrielius Vagelis.<br>D.Umbraso nuotr.
Gabrielius Vagelis.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2018, 11:48 AM, atnaujinta Jun 27, 2018, 11:52 AM

Talentingas dainininkas ir dainų autorius akustiniame koncerte pristatys savo kūrybą, bet pažada nustebinti ir gerai visiems pažįstamais pasauliniais hitais, kurie suskambės naujai. Ko šį vakarą tikrai netrūks – tai jausmingų baladžių.

„Labai laukiu šio koncerto. Vilniuje atviroje erdvėje pasirodysiu po beveik metų pertraukos, tad nekantrauju vėl susitikti su savo klausytojais. „LRT Opus terasoje“ išgirsite visus žymiausius mano kūrinius, bet galite tikėtis ir naujienų“, – žada atlikėjas.

Gabrieliui terasos scenoje talkins taip pat jauni, žavūs ir talentingi pianistas Lukas Gedvilas bei gitaristas Mantas Bendžius.

„Pirmą kartą pasirodysiu būtent su tokia sudėtimi – pianistu Luku ir gitaristu Mantu, kurie dar ir dainuos, tad praktiškai jau galėsime vadintis berniukų grupe. Taip pat turėsiu ir kitų svečių, bet jų kol kas neatskleisiu – kviečiu ateiti ir pamatyti patiems“, – į trečiadienio koncertą klaustojus kviečia G.Vagelis.

Kiekvieną savaitę muziką mylinčių lankytojų laukianti „LRT OPUS terasa“ draugiška visiems: ir geros muzikos gerbėjams, ir šeimos, ir vaikams, ir gyvūnams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.