Pamatykite: naujas Dainoto Varno klipas – tausojantis gamtą

Dainoto Varno solinė karjera įsibėgėja. Šįmet "Eurovizijos" atrankoje dalyvavęs, su ne viena Lietuvos žvaigžde dainavęs atlikėjas pristato naują dainą „Dėl tavęs vienos“ ir išskirtinį jos vaizdo klipą.

 Kadras iš vaizdo klipo.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Kadras iš vaizdo klipo.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2018, 1:21 PM, atnaujinta Jul 17, 2018, 1:27 PM

„Klipas nufilmuotas „vienu kadru“ nuo pat pradžios iki galo. Tokiam klipui reikia labai daug ruoštis, repetuoti, sustyguoti veiksmus ir nufilmuoti kaip įmanoma sklandesnius variantus, nes čia nepasislėpsi ir klaidų montažu neuždangstysi, juk montažo tiesiog nėra“, – pasakoja Dainotas.

Drauge su režisieriumi Ričardu Matačiumi ir jo komanda Dainotas visą naktį praleido vilniečiams gana gerai pažįstamoje vietoje – viename iš sostinės „Rimi“ prekybos centrų, kur yra trys vienas šalia kito veikiantys eskalatoriai.

„Šie, į skirtingas puses judantys, takai ir buvo pats svarbiausias dalykas. Be jų klipo idėjos nebūtų įmanoma įgyvendinti. Esu labai dėkingas prekybos centrui, kad visai nakčiai mus įsileido vidun“, – sako dainininkas.

Komanda dirbo tikrai intensyviai buvo nufilmuotas ne vienas klipo variantas, buvo ir daug nepavykusių bandymų. „Mums geriausiai pavyko jau auštant, prieš pat parduotuvės atidarymą“, – ilgą filmavimo procesą prisiminė D.Varnas.

„Ši daina yra proga savo artimam žmogui suteikti džiaugsmo, kurį pats labai norėtum gauti. Klipo idėja – o parodyti įsimylėjusio žmogaus minčių srautą leidžiantis eskalatorium į parduotuvę, apsipirkti“, – linkėdamas gero žiūrėjimo, sako Dainotas.

Klipo dekoracijoms naudotos tik greitai suyrančios, gamtai draugiškos medžiagos – tai, galima sakyti, yra ir pirmasis Lietuvoje ekologinis klipas. Pasibaigus filmavimui visos dekoracijos buvo atiduotos saugiam perdirbimui.

Dainotas džiaugiasi pagaliau atradęs širdžiai artimą muzikos stilių ir tikisi, kad jis patiks ir klausytojams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.