Išgirskite: naujoje „Freaks On Floor” dainoje - pasikeitęs grupės skambesys

Neseniai naujausio „Freaks On Floor” albumo „Gold" įrašus baigę grupės nariai Justinas Jarutis ir Rokas Beliukevičius pristato singlą „Dance All Night”.

„Freaks On Floor“.<br>T.Bauro nuotr.
„Freaks On Floor“.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 3, 2018, 1:08 PM, atnaujinta Aug 3, 2018, 1:18 PM

Anksčiau vaikinai minėjo, kad penktajame grupės albume bus ieškoma naujo skambesio, mažiau dėmesio skiriant sudėtingoms kompozicijoms, daugiau – pozityviai, lengvai ir visiems prieinamai muzikai. Šiandien tai išgirsti ir pamatyti gali ir plačioji auditorija. 

Pirmasis singlas „Dance All Night” – daina iš naujausio grupės albumo.

Daugiau nei 300 koncertų, 5 albumai ir visi įmanomi šalies roko padangės apdovanojimai – taip atrodo grupės „Freaks On Floor” istorija šiandien.

Nuo jautrių akustinių pasirodymų intymioje aplinkoje iki siautulingų roko koncertų – tokius „Freaks On Floor” mes jau pažįstame ir šiandien vaikinai dalijasi naujausiu savo kūdikiu „Dance All Night”.

Kartu su prodiuseriu Snorre Bergerudu „Ymir Audio” įrašų studijoje gimusį albumą sudarys kitokio skambesio kūriniai, tad, kaip teigia atlikėjai, „Dance All Night” galime laikyti įvadiniu singlu į kitokią, brandesnę grupės „Freaks On Floor” muziką. 

Praleidę ne vieną savaitę įrašų studijoje grupės nariai tai atvaizduoja ir naujausio singlo vaizdo klipe.

„Įrašų sesijos yra neatsiejama mūsų darbo dalis, tad kodėl turėtumėme tokiomis akimirkomis nesidalinti su savo klausytojais? Šis pirmasis klipas rodo, kaip gimė „Gold”, kiek emocijų, juoko ir darbo ten įdėta ir kokie, galiausiai, esame mes – freaks’ai”, – pasakoja vaikinai. 

Prieš dešimtmetį pradėję koncertuoti, ne kartą išrinkti geriausia lietuviška roko grupe „Freaks On Floor” šiandien tikina esą subrendę naujam požiūriui į savo muziką. Tuo netrukus galės įsitikinti ir grupės gerbėjai – oficialus penktojo jubiliejinio „Freaks On Floor” albumo „Gold” pristatymo koncertas vyks rugsėjo 21d. menų fabrike „Loftas”.

„Penktasis albumas bus kitoks. Nors ir liekame ištikimi rokui, šįkart į savo atliekamą muziką žiūrime kitu kampu", – teigia grupės vokalistas Justinas Jarutis.

Penktasis, jubiliejinis grupės albumas vadinsis „Gold”. Auksiniu albumu pavadinti naujausią savo darbą vaikinai nusprendė ne šiaip sau. 

„Suprasdami, kad auksas yra sietinas su prabanga, pasirinkome tokį pavadinimą, kaip paralelę savo vertybėms pabrėžti.

Mums prabanga yra tai, ką mes veikiame gyvenime: kuriame savo mylimą muziką, mus supa artimi žmonės, mes džiaugiamės ilgamete kūrybine partneryste grupėje ir tai nesikeičia jau daug metų. Tad ar galime galvoti apie ką nors tauresnio, nei šie dalykai?” – sako grupės būgnininkas Rokas Beliukevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.