Anūkės sulaukusi Inga Valinskienė džiaugiasi dar viena naujiena

Praėjusį sekmadienį, rugsėjo 9-ąją, viena garsiausių pramogų pasaulio porų Inga ir Arūnas Valinskai tapo seneliais – vyriausiasis jų sūnus Arūnas su mylimąja Viktorija susilaukė dukrelės Sofijos.

 I. Valinskienė.<br> LR archyvo nuotr. 
 I. Valinskienė.<br> LR archyvo nuotr. 
 I. Valinskienė.
 I. Valinskienė.
 I. Valinskienė.
 I. Valinskienė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 14, 2018, 10:11 AM, atnaujinta Sep 14, 2018, 11:20 AM

Džiaugdamasi nauja patirtimi ir statusu, I. Valinskienė nusprendė šį įvykį įprasminti ir viename iš savo grandiozinio turo koncertų, vyksiančių šių metų gruodį.

„Kviečiu visus savo gerbėjus, kurie kaip ir mes su Arūnu, tapo seneliais tą gražų ir saulėtą sekmadienį, į savo koncertą „AŠ laimINGA“, gruodžio 7 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje. Mums visiems, „bendraseneliams“, tai bus dar viena proga švęsti“, – sakė I. Valinskienė.

Turo „AŠ laimINGA“ koncertuose Inga pristatys naująjį savo muzikos albumą, o antrojoje vakaro dalyje leis savo gerbėjams mėgautis mylimiausiomis visų laikų dainomis. Naująją I. Valinskienės koncertinę programą sudarys tik lietuvių autorių kurtos dainos. Vienas jų – legendinis roko grupės „Hiperbolė“ vokalistas ir gitaristas Igoris Berinas.

„Tai lietuviškos muzikos legenda, kurio dainose gyvena muzikos dvasia. Kai dievai kuria muziką, mūzoms belieka ją dainuoti. Labai tuo džiaugiuosi“, – teigė I. Valinskienė.

Ingos Valinskienės koncertai vyks: lapkričio 30 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, gruodžio 7 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje, gruodžio 21 d. Šiaulių arenoje, gruodžio 26 d. „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje. Juose Ingą lydės neišskiriamais draugais tapę gyvos muzikos grupės „Vairas“ muzikantai, scenoje pasirodys ir ne vienas garsus dainuojantis svečias.

Vieną iš I. Berino jai sukurtų dainų – „Kelias, kuriuo aš einu“, Inga jau šiandien pristato savo klausytojams.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.