Penktadienį „Lofte“ – charizmatiškoji britė Eva Lazarus

Charizmatiškoji Eva Lazarus („Dub Mafia“ vokalistė) iš Didžiosios Britanijos grįžta į Vilnių. Ilgai lauktas jos pasirodymas menų fabrike „Loftas“ jau šįvakar, rugsėjo 14-ąją.

 Eva Lazarus.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Eva Lazarus.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2018, 11:37 AM, atnaujinta Sep 14, 2018, 11:42 AM

Galingas balsas, galingi ritmai ir galinga šukuosena – tai ir yra britė E.Lazarus. „Lofte“ jau kelis sykius viešėjusi dainininkė ir dainų kūrėja lieka ištikima savo muzikiniam stiliui: nuo regio iki hiphopo, nuo dramenbeiso iki jungle. Tai įspūdingas garsų kokteilis, sumaišytas gimtajame Evos mieste Bristolyje.

Nors Evos muzikiniame turų žemėlapyje yra didžiausi muzikos festivaliai ("Glastonbury", "Soundwave", "BoomBap", "Outlook", "BoomTown" ir kiti), jai visai nesvarbu, kur pasirodyti. Reivo vakarėlis, klubas, festivalis, ar paprasčiausia valtis – E.Lazarus visur atiduos 100% savo energijos ir užburiančio vokalo jėgos.

Penktadienį kartu su E.Lazarus ant scenos lips jos bičiuliai britas „Kid Fiction“ ir ChrisAS Munky iš Naujosios Zelandijos. Taip pat - lietuvių „Groove Tribe“ komanda, propoguojanti autentišką gyvą skambesį. Senųjų soundsystemų tradicijose apjungdama gyvą bendravimą su publika, MC pasirodymus, neišleistą ekskliuzyvią muziką ir retas vintažines plokšteles.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.