Kastytis Kerbedis sulaukė pasiūlymo iš dviprasmiškai vertinamo Rusijos kanalo

Šiemet sukanka 30 metų, kai legendiname „Jūrmalos“ festivalyje trečiąją vietą laimėjo jaunasis Lietuvos muzikos supertalentas Kastytis Kerbedis. Atlikėjas tapo pirmuoju lietuviu, pelniusiu laurus šiame festivalyje.

 Kastytis Kerbedis.<br> G.Birvinsko nuotr.
 Kastytis Kerbedis.<br> G.Birvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 1, 2018, 10:05 AM

Prieš kelias dienas su atlikėjo direktoriumi Artūru Butkevičiumi susisiekė Pirmojo kanalo atstovai, kurie kvietė Kastytį atvykti į Maskvą ir sudalyvauti laidoje „Sevodnia večerom“ apie festivalio „Jūrmala‘88“ „Grand Prix“ laimėtoją Aleksandrą Malininą.

„Gal kitas atlikėjas būtų stačia galva lėkęs filmuotis į Rusiją, gavęs tokį pakvietimą. Tačiau mums tokia mintis pasirodė visiškai nepatraukli“, – teigė atlikėjo prodiuseris Artūras Butkevičius.

„Ir ne tik todėl, kad šis televizijos kanalas dažnai rodo visiškai neobjektyvią ar net melagingą informaciją, bet ir todėl, kad šis metų laikas yra pats įtempčiausias Kastyčiui.

Gruodžio pirmąją startuoja naujasis ir pats didžiausias Kastyčio Kerbedžio koncertinis turas „AMŽINAI“ per didžiausias Lietuvos arenas.

Šiuo metu dainininko darbo grafikas yra maksimaliai įtemptas: studija, įrašai, fotosesijos, repeticijos su gyvo garso grupe, repeticijos su šokėjais, koncertų scenarijaus tobulinimas, sceninių rūbų kūrimas ir daugybė kitų reikalų“, – atviravo vienas garsiausių šalies muzikos prodiuserių.

„Todėl pasitarę su Kastyčiu vienbalsiai sutarėme, jog šios kelionės į Rusiją nebus.“

O belaukiant koncertinio turo „AMŽINAI“, siūlome pasiklausyti paties naujausio Kastyčio Kerbedžio hito, karaliaujančio radijo stočių topuose – „Lik Amžinai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.