Lrytas.lt tiesioginėje transliacijoje – Daddy Was A Milkman albumo pristatymas

Penktadienio vakarą populiarus atlikėjas Daddy Was A Milkman surengs naujo, spaustuvės dažais dar kvepiančio savo albumo pristatymą, kurį galės pamatyti ir portalo lrytas.lt skaitytojai.

Daddy Was A Milkman.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daddy Was A Milkman.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2018, 1:03 PM, atnaujinta Oct 5, 2018, 1:05 PM

Naujienų portale bus tiesiogiai transliuojamas albumo „Intimate Us“ pristatymui skirtas pokalbis, kuris vyks sostinės „Rūdninkų knygyne“. Transliacijos pradžia – 18 valandą. Daddy Was A Milkman gerbėjai kviečiami užsukti į knygyną – čia bus pirmoji galimybė įsigyti naują atlikėjo albumą su jo autografu.

Po savaitės, spalio 13-ąją, Daddy Was A Milkman surengs iki šiol didžiausią savo karjeros koncertą, kuris vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Jame skambės didžiausi per pastaruosius porą metų žaibiškai išpopuliarėjusio dainininko kūriniai ir dainos iš naujojo, dvigubo albumo „Intimate Us“.

Daugiau apie jį, būsimąjį koncertą ir savo karjeros planus trijų M.A.M.A. apdovanojimų laimėtojas papasakos albumo pristatymo renginyje.

„Nedideliame, bet nepaprastai jaukiame „Rūdninkų knygyne“ paleisime į pasaulį naują savo albumą. Kviečiame visus, kuriems įdomi mūsų muzika, kurie norite susitikti ir pasidžiaugti juo kartu su mumis.

Ką veiksime? Kalbėsimės apie „Intimate Us", pasakosim apie dainas ir visą albumo mintį, dėsim linkėjimus ir parašus ant dar šiltų albumo puslapių. Šįkart negrosime, bet juk spalio 13 diena jau ne už kalnų. Ateikite. Labai jūsų lauksime“, - kviečia Daddy Was A Milkman.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.