Vidas Bareikis paskelbė ambicingus koncerto planus

Tai bus pirmasis Lietuvoje ekstremaliai sportinis-muzikinis šou, kuriame V. Bareikis turės progą išleisti iš savęs nenuspėjamų idėjų režisierių ir sujungti kūrėją su kitu savimi – puikios sportinės formos atlikėju. Dvi didžiausios Vido aistros – sportas ir muzika – susijungs į sprogstamąjį mišinį, kuris gruodžio 16 dieną virs jo turo #vb100 efektingu finaliniu pliūpsniu Vilniaus „Siemens“ arenoje, COZY erdvėje.

 Vidas Bareikis.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Vidas Bareikis.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-10-16 17:29

„Visi šie metai man buvo tarsi didžiulis ir pradžioje net nerealiai atrodęs iššūkis. Pradėjęs šį turą net nenumaniau, ką reiškia sugroti šimtą koncertų. Buvo visko: minios žmonių, upeliai prakaito ir nepamirštamos emocijos iš visos Lietuvos. Bet, kaip sakoma, kas mūsų nepribaigia, tas mus sustiprina. Esu 100 procentų pasirengęs žengti dar vieną žingsnį savo muzikiniame kelyje ir pakviesti visus į kol kas tikrai didžiausią savo šou, – sako V. Bareikis. – Į tai judėjau visus pastaruosius metus ir su nekantrumu laukiu gruodžio 16-osios vakaro, kai su visa milžiniška komanda galėsime susprogdinti dar nematytą muzikinį-sportinį fejerverką.“

Kalbėdamas apie šio koncerto išskirtinumus, Vidas visų pirma vardina ne technines įgarsinimo ar vizualizacijos savybes, o žmogiškosios galios resursus: vienas energingiausių šalies atlikėjų savo 100-ojo koncerto scenoje pasirodys kartu su ekstremalių sporto šakų atstovais ir drauge su jais sukurs nepakartojamą šou.

Kitas svarbus faktorius – skambės žiūrovams puikiai žinomos dainos, tarp kurių visa serija kelių pastarųjų metų hitų: „Pusvalanduko“, „Trys Kanados“, „Babkės“, „Bredas Pitas“, taip pat ir didelės sėkmės sulaukęs naujausias Bareikio hitas „Nervai“. Kiekvienas jų baigiamajame turo koncerte bus apipavidalintas specialiais pasirodymais. „COZY by Siemens arena“ erdvėje ruošiama speciali scena, pritaikyta tiek sporto numeriams, tiek muzikiniams pasirodymams.

Šiame šou neabejotinai atsiskleis abi V. Bareikio mylimosios – režisūra bei muzika ir visa tai bus ištransliuota su pačia geriausia energija. „Įkvėpimas man yra svarbiausias dalykas, kuriuo noriu dalintis savo kūrybos pagalba. Įkvėpimas būti laisviems, nepasiduoti negatyvui, stereotipams ar mus taip dažnai standartizuojančioms aplinkinių nuomonėms. Pavyzdžiui: aš vilkiu treningus, bet dievinu knygas. Aš – iš meno pasaulio, bet mėgstu sportą ir discipliną. Kitam tai – keista, o man tai yra normalu. Manau, kad žmoguje turi būti visko. O daugiausia – elementaraus žmogiškumo ir pagarbos“, – sako jokiam formatui nepaklustantis kūrėjas.

Kartu su juo 100-ajame turo koncerte pasirodys beprotiško užsidegimo grupė „VB Gang“, su kuria vasarą Vidas drebino didžiausias scenas po atviru dangumi. Taip pat prisijungs keletas netikėtų svečių ir muzikinių kolektyvų.

Koncerte laukiami įvairūs žiūrovai, nes savo energija ir nuoširdžiu bendravimu klausytojus žavintis atlikėjas traukia tiek jauniausius gerbėjus, tiek jų tėvus ar net senelius. Iniciatyvos „Už saugią Lietuvą“ ambasadorius V. Bareikis žada, kad šis koncertas bus didelė šventė tiek vaikams, tiek suaugusiems. Jis įsitikinęs, kad tai – puiki galimybė didžiųjų žiemos švenčių laukimo laikotarpį įdomiai praleisti kartu su šeima.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.