West One pristato kartu su reperiais iš Čikagos nufilmuotą vaizdo klipą

Naujos repo kartos atlikėjas West One pristato kūrinį „Hard“ ir jo vaizdo klipą, kuris yra jau dešimtas jo karjeroje. „Hard“ – naujas darbas, kuris iš pirmo žvilgsnio, mažai skiriasi nuo populiariausių new-wave hip-hopo hitų, šiuo metu skambančių daugelyje planetos radijo stočių.

West One. <br>Organizatorių nuotr. 
West One. <br>Organizatorių nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-10-18 14:24

Jaunam atlikėjui Andriui Pletniovui tai yra visiškai naujas išbandymas, nes kūrinį kartu atliko du reperiai iš Čikagos – Ye Rocko ir Rich Kae. Dažnai Čikagoje besilankantis Andrius stengiasi kuo daugiau minčių ir idėjų semtis iš reperių, pradedančių savo karjeras būtent šiame mieste. Daugybė aplankytų hip-hopo koncertų, naujų pažinčių įkvėpė West One šiam iššūkiui – bendram darbui su Čikagos reperiais.

„Mes susitikome viename renginyje, daug kalbėjome apie hip-hopo tendencijas, radome daug bendrų interesų. Jie iš karto sutiko prisidėti prie „Hard“ ir nekilo minčių prieštarauti – mes tiesiog mylim šitą muziką. Sudėtingiau buvo atlikti įrašus Čikagoje. Daug sudėtingiau nei filmuoti klipą. Ruoštis video klipo filmavimui ir filmuotis – visada yra smagu. Tai lyg pramoga, kuri kvepia įtampa, nes niekada nežinai kuo visa tai pasibaigs, bet šįkart nekilo jokių keblumų ir mes visi likome patenkinti rezultatu. Gražiai praleistas laikas yra jėga“, – prisiminimais dalijosi Andrius.

„Hard“ video klipo kūrybiniame procese dalyvavo visa jaunų prodiuserių komanda iš Lietuvos – „Chromatic Colors“. Tai naujas Andriaus Pletniovo žingsnis šou verslo greitkeliuose.

„Labai sunku surasti leidybinę, prodiuserinę kompaniją, kuri užsiimtų jaunais atlikėjais. Visada taip buvo. Visada taip bus. Todėl mūsų tikslas, dirbti kaip prodiuserinė kompanija, kuri užsiima tiek audio, tiek video produkcijos kūryba. Galbūt, tokiu būdų mums pavyktų greičiau pasiekti tikslą – radijo stotis, televiziją. Vienas lauke – ne karys. Šitą posakį žinom visi. Nors ir mažas, bet komandinis darbas, dažnai padeda nuversti didesnius kalnus“, – sako Andrius.

Šiuo metu šou verslo vadybą Londone studijuojantis Andrius Pletniovas dirba ir ieško galimybių kurti naujus projektus su atlikėjais iš viso pasaulio.

„Teko nemažai keliauti. Man patinka įvairių tautybių žmonės, jų kultūra. Bandysim ieškoti naujų pažinčių, naujų talentų, padėti jiems, padėti sau, tiesiog, kurti daug naujos geros repo muzikos, ir tiek. Tokią profesiją pasirinkau – nėra kur trauktis“, – optimistiškai užtvirtino Andrius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?