„Mango“ 20-mečio koncerte VIP svečiais taps gerbėjai

Grupė „Mango“ šiuo metu gyvena didžiuliu jauduliu prieš jau rytoj, spalio 20 d., Klaipėdos „Švyturio“ arenoje įvyksiantį grandiozinį 20-mečio koncertą. Merginos tikina, jog gerbėjams nori padovanoti patį nuostabiausią šou, be kurio taip pat yra paruošusios ir daugybę staigmenų.

 Grupė „Mango“.<br> L. Kazlauskienės nuotr.
 Grupė „Mango“.<br> L. Kazlauskienės nuotr.
 Grupė „Mango“.<br> L. Kazlauskienės nuotr.
 Grupė „Mango“.<br> L. Kazlauskienės nuotr.
 Grupė „Mango“.<br> L. Kazlauskienės nuotr.
 Grupė „Mango“.<br> L. Kazlauskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 19, 2018, 2:00 PM, atnaujinta Oct 19, 2018, 2:02 PM

Grupės narės džiaugiasi itin dideliu gerbėjų dėmesiu. Šiuo metu daugelis sektorių arenoje jau yra išparduoti. Keliuose sektoriuose dar liko po keliolika paskutinių bilietų, tad nesuspėję dar gali bandyti gauti vietas.

Dainininkės, nors ir jaudinasi, jaučiasi pasiruošusios. Bemiegės naktys repeticijose, dar kartą peržiūrėta specialiai koncertui sukurta video medžiaga leidžia jaustis užtikrintai, tad tikimasi, jog gerbėjai tai įvertins.

Merginos taip pat atskleidžia, jog be jų scenoje pasirodys ir svečiai. Vieni iš svečių – grupė „Pikaso“, kuriuos „Mango“ meiliai vadina broliais, o jie merginas sesėmis. Kitąmet ir „Pikaso“ švęs savo 20-metį, tad merginos neabejoja, jog ir jiems atsidėkos tuo pačiu – dalyvaudamos jubiliejiniuose pasirodymuose, kaip tai jau darė ir 18 „Pikaso“ gimtadienio proga. Be kitų savo hitų, vaikinai kartu su merginomis padainuos ir didžiulio populiarumo susilaukusią dainą „Nusinešk mane“. Simboliška, kad ji skambės šioje arenoje, mat tai daina būtent apie Klaipėdą, iš kur ir yra kilusios abi grupės.

Grupės narės taip pat atskleidžia, jog šventinio renginio metu ruošiasi sulaužyti tokių renginių protokolą. Prie foto sienelės merginos kvies fotografuotis visus savo gerbėjus, o ne tik kviestinius svečius.

„Mūsų VIP svečiai yra mūsų gerbėjai. Norime, kad tai būtų geriausias vakaras jiems, o ne taptų eiline proga kažkam pasidemonstruoti“, – šypsojosi grupės merginos.

Be to, „Mango“ gerbėjams yra paruošusi ir dovanų. Jie turės galimybę gauti atvirukus, ant kurių atvaizduojami archyviniai, nostalgiją keliantys grupės kadrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.