Marijonas Mikutavičius Kalėdas švęs Šiauliuose

Marijonas Mikutavičius su pačiomis geriausiomis dainomis ir įspūdingu šou šiemet Kalėdų švęsti atvyksta į Šiaulius! Čia, Šiaulių arenoje, gruodžio 25 d. jis surengs vienintelį šiais metais Lietuvoje savo žiemos švenčių koncertą.

 M. Mikutavičius.<br> LR archyvo nuotr.
 M. Mikutavičius.<br> LR archyvo nuotr.
 M. Mikutavičius.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 M. Mikutavičius.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 22, 2018, 2:12 PM

Jau ketverius metus po didžiausias šalies sales keliaujantis dainininkas pastebėjo, kad Šiauliai jo koncertų žemėlapyje atsirasdavo per retai ir nutarė šį faktą ištaisyti. Dar daugiau – Šiauliai šiemet tampa išskirtine dainininko stotele – jo Kalėdų sostine.

Taigi, visi, kas pasiilgote Marijono – planuokitės kelionę į Šiaulius, o šiauliečiams šiemet tiesiog sekasi, nes Marijono koncertai: geros nuotaikos dozė, energijos pliūpsnis, svajinga ir romantiška akimirka, širdies virptelėjimas, išgirdus sielą paliečiančius žodžius, vienybė ir pasididžiavimas savimi ir savo šalimi bei šypsena nuo ausies lyg ausiai. Į jo koncertus telpa tiek daug teigiamų emocijų, kad žmonės nori kartoti dar ir dar. Yra nemažai tokių, kurie metus visada užbaigia būtent jo koncertuose.

Kalėdiniam šou Šiauliuose dainininkas atrinko geriausių savo dainų programą, kuri kaip visuomet bus papuošta šviesų šou, fejerverkais, spec.efektais, vaizdo projekcijomis. Tačiau Marijonas, nebūtų jis, jei kiekvieno šou nepaverstu unikaliu ir nepakartojamu. Jei neparengtų staigmenų ir specialiai miestui, kuriame koncertuoja skirtų malonių smulkmenų. Taigi, specialiai Šiauliams, jis irgi rengia šį bei tą ypatingą. Ką? Pamatysime per Kalėdas. Laukti liko visai nedaug.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.