Saulius Prūsaitis ir Iglė pristato rimtesnę „Tu nemoki“ versiją

Sauliaus Prūsaičio ir Iglės dainos „Tu nemoki“ peržiūrų skaičiui internete artėjant prie 5 milijonų, dainininkai pristato pirmąją oficialią šios dainos vaizdo versiją. Rimtesnė versija – taip jie pavadino naują vaizdo klipą, kuris daug kuo primins originalą, bet jame yra vienas labai esminis pokytis – nustebsite pamatę, kaip jie pasikeitė!

Mažoji Elija. <br>Stop kadras. 
Mažoji Elija. <br>Stop kadras. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 23, 2018, 12:27 PM, atnaujinta Oct 23, 2018, 2:39 PM

Prieš mėnesį dainininkų socialinių tinklų paskyrose buvo paskelbtas antrininkų konkursas. Jame buvo ieškoma vaikų, kurie būtų panašūs į Saulių ir Iglę vaikystėje.

„Mintis buvo paprasta: mes norėjome padaryti tokį pat klipą, tik vietoj mūsų – nufilmuoti panašius vaikus. Ieškojome panašaus į mane berniuko ir į Iglę panašios mergaitės. Nors nesakėme, kam ieškome, tačiau norinčių dalyvauti slaptame projekte buvo netikėtai daug.

Gavome šimtus nuotraukų. Prodiuseriai atrinko Herkų (9 m.) ir Eliją (6 m.) ir atsiuntė jų nuotraukas man. Vos pamatęs, ėmiau garsiai juoktis, nes Herkus ne veltui toks panašus į mane – jis tolimas mano giminaitis, o Elija, nors ir visai nesusijusi jokiais giminystės ryšiais, labai priminė jaunesnę Iglės seserį“, – pasakojo Saulius.

Herkus Pėstininkas ir Elija Pauliūtė filmavosi toje pačiose studijoje. Buvo bandoma atkartoti tą patį „Tu nemoki“ scenarijų. Epizodinis gitaristo Laimono Jančo vaidmuo buvo patikėtas Elijos broliui Kasparui (8 m.). Vaikams buvo leista elgtis laisvai ir pabandyti atkartoti dainą, taip, kaip jiems išeina.

„Tai buvo eksperimentas. Mes tiesiog atvežėme vaikus į studiją, aprengėme ir leidome įsivaizduoti, kad jie yra dainininkai. Nebuvo jokių repeticijų, nufilmavome viską prakiškai iš pirmo karto. Mums buvo svarbu, kad jie ne vaidintų, o elgtųsi natūraliai“, – sakė Saulius. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.