Vidas Bareikis prezidentę pakvietė į savo 100-ąjį koncertą

Gruodžio mėnesį savo rekordinį – net 100 koncertų turą baigiantis atlikėjas Vidas Bareikis į neeilinį, finalinį renginį pirmiausiai pakvietė savo prisiekusią gerbėją – molėtiškę studentę Žiedūnę Dubnikovaitę. O antrasis VIP kvietimas iškeliavo tiesiai į Lietuvos Respublikos Prezidentūrą – jos Ekscelencijai Daliai Grybauskaitei.

 Vido Bareikio koncerto akimirka.<br> M.Repečkos nuotr.
 Vido Bareikio koncerto akimirka.<br> M.Repečkos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2018, 1:11 PM

„Ilgai mąsčiau, kam norėčiau asmeniškai pristatyti kvietimus į man svarbiausią šių metų koncertą. Nekalbu apie savo šeimą – jie man visuomet yra supervip‘ai, todėl artimiesiems pakvietimų net nereikia. Be to, galbūt kai kurie jų taps ir mano koncerto dalyviais. Pamaniau, kad norėčiau skirti dėmesio bene didžiausiai gerbėjai, kuri jau spėjo apsilankyti net 14-oje mano koncertų! Kai apie tai išgirdau, labai nudžiugau, buvau labai maloniai nustebintas, – kalbėjo V. Bareikis. – Tai paskatino dar intensyviau galvoti, kaip padaryti, kad kiekvienas mano koncertas būtų ypatingas ir unikalus, jeigu žmonės juose lankosi ne vieną ir ne du kartus. Tai ir džiaugsmas, ir atsakomybė.“

Kitas Vidui labai svarbus asmuo – Prezidentė Dalia Grybauskaitė. „Kviesdamas Jos Ekscelenciją pirmiausiai norėjau padėkoti už man suteiktą pasitikėjimą ir galimybę prisidėti prie akcijos „Už saugią Lietuvą“. Tapęs šios iniciatyvos ambasadoriumi kartu su savo turo koncertais apkeliavau 30 Lietuvos miestų ir susitikau su daugiau nei 7000 vaikų. Tai buvo neeilinė patirtis ir esu laimingas, kad galėjau bent

kažkiek prisidėti, kad Lietuvoje mažėtų patyčių bei augtų vaikų pasitikėjimas savimi ir aplinkiniais“, – teigė V. Bareikis.

Šį mėnesį paskelbęs, kad savo turo finalinį, 100-ąjį koncertą surengs didžiausioje Vilniaus renginių erdvėje – „Siemens“ arenoje, V. Bareikis pabrėžia, kad šis koncertas bus didelė šventė visai šeimai. Jame sau vietą ras tiek jauniausi klausytojai, tiek suaugę atlikėjo kūrybos gerbėjai.

Koncerto programa bus supinta su sportinių kolektyvų pasirodymais, tarp kurių – ir oro akrobatai, ir krepšinio triukų komanda, taip pat – ekstremalių sporto šakų atstovai. Koncertui rengiama speciali, sportinio sektoriaus reikalavimams tinkama scena.

„Fantazuodamas, kaip norėčiau pabaigti savo turą, nusprendžiau, kad noriu sujungti didžiausias savo aistras – muziką ir sportą. Todėl koncerte bus ir viena, ir kita. Turime idėjų, kaip įspūdingai atlikti mano dainas kartu su nerealia „VB Gang“ komanda ir įvairiais savo sričių profesionalais. Žinoma, bus netikėtų svečių ir daug daug energijos. Kadangi tai paskutinysis turo koncertas, tikrai nieko nebepasiliksime sau, o išdalinsime viską, ką turime“, – abejoti neleidžia V. Bareikis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.