Sąmyšis dėl miuziklo „Čikaga“: Klaipėdoje nelikus bilietų, kviečia važiuoti į kitus miestus

Lietuvių noras pamatyti Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro miuziklą „Čikaga“ – neslūgsta. Dėl šios priežasties bene populiariausias visų laikų lietuvių miuziklas išsiruošė į dar vieną turą per didžiausias šalies arenas. Tačiau likus maždaug 1,5 mėnesio iki pasirodymų, salėse ima stigti vietų.

 Ištraukos iš miuziklo.<br> Organizatorių nuotr.
 Ištraukos iš miuziklo.<br> Organizatorių nuotr.
 Ištraukos iš miuziklo.<br> Organizatorių nuotr.
 Ištraukos iš miuziklo.<br> Organizatorių nuotr.
 Ištraukos iš miuziklo.<br> Organizatorių nuotr.
 Ištraukos iš miuziklo.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 5, 2018, 10:28 AM, atnaujinta Nov 5, 2018, 10:29 AM

Organizatoriai skelbia, kad jau parduoti visi bilietai į miuziklą Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, sparčiai tirpsta bilietai ir į pasirodymus Kauno „Žalgirio“ bei Vilniaus „Siemens“ arenose.

„Uostamiestyje bilietų jau kurį laiką nebėra, tad visus, norinčius pamatyti šį abejingų nepaliekantį miuziklą, kviečiame vykti į Kauną ar Vilnių, kur bilietų dar šiek tiek yra. Pasirodymai vyks gruodžio mėnesį, tad atvykę iš toliau ne tik pamatys mūsų miuziklą, bet ir turės puikią progą apžiūrėti didžiausių šalies miestų eglutes“, – miuziklo gerbėjams išeitį siūlo Klaipėdos valstybinio teatro vadovė Laima Vilimienė.

Gruodį „Čikagos“ žiūrovus pasitiks kiek pasikeitusi artistų sudėtis. Vienas pagrindinių miuziklo vaidmenų pirmą kartą patikėtas aktoriui Tomui Žaibui. Talentingas ir iš TV ekranų puikiai pažįstamas aktorius „Čikagoje“ įkūnys nepakartojamąjį Billy Flynną – geriausią ir įtakingiausią Čikagos advokatą, be skrupulų keičiantį žmonių likimus.

Kadangi Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro miuziklas „Čikaga“ yra pritaikytas didesnėms erdvėms, arenoms, jame pasirodančių artistų sąstatas taip pat didesnis nei Brodvėjuje rodomo kūrinio. Lietuviškoje „Čikagoje“ pasirodo kone pusšimtis artistų. Pagrindiniai moterų vaidmenys patikėti žaviajai Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro solistei Beatai Ignatavičiūtei (žudikė Velma Kelly) ir charizmatiškajai Kauno muzikinio teatro solistei Gabrielei Bielskytei (žudikė Roxie Hart).

Miuziklas „Čikaga“ vaizduoja XIX a. trečiojo dešimtmečio Čikagos kriminalinį pasaulį, kuris kalėjimo sienas paverčia žvaigždžių kalve. Tai muzikinė baudžiamojo teisingumo satyra, pasakojanti apie dvi dėmesio ir pripažinimo siekiančias žudikes. Miuziklas persmelktas seksualumo ir ironijos. Nesvarbu, kur bebūtų ir ką bedarytų pagrindinių herojų – Roxie Hart ir Velma Kelly – gyvenimo prasmė – šviesti spindinčia žvaigžde. Jų gyvenimas – tai gyvenimas dėl žinutės pirmajame puslapyje, dėl antraštės, blizgučių, šlovės alėjos...

Gruodžio 13 d. „Čikaga“ bus rodoma Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, gruodžio 18 d. – Kauno „Žalgirio“ arenoje, gruodžio 20 d. – Vilniaus „Siemens“ arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.