Netrukus koncertinį turą rengsianti Inga Valinskienė užsiminė apie ypatingą draugystę

Jau lapkričio 30-ąją grandioziniu koncertu Klaipėdoje prasidėsiantis Ingos Valinskienės turas „AŠ laimINGA“ per didžiąsias šalies arenas bus tikra šventė klausytojų ausims ir širdims.

 I. Valinskienė.<br> LR archyvo nuotr.
 I. Valinskienė.<br> LR archyvo nuotr.
 I. Valinskienė.<br> LR archyvo nuotr.
 I. Valinskienė.<br> LR archyvo nuotr.
 I. Valinskienė.
 I. Valinskienė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 8, 2018, 9:37 AM

Inga savo publikai paruošė daugiau nei dviejų valandų programą, kurioje skambės naujausi jos kūriniai, geriausios visų laikų dainos ir duetai su garsiais scenos kolegomis.

Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose Inga pasitiks ir drauge dainuos su vis kitais svečiais – jaunaisiais operos dainininkais „el Fuego“, ilgamečiu scenos partneriu Edmundu Kučinsku, tenoru Paulium Bagdanavičium, ugningomis dainomis užburs su Ištvanu Kvik ir „Sare Roma“, scenoje pasirodys legendinė grupė „Rondo“, publiką šildys garsių dainuojančių šokėjų trijulė „Džentelmenai“.

Ypatinga draugystė I. Valinskienę sieja su dainų autore ir atlikėja Laura Remeikiene. Koncertų žiūrovai turės ne vieną progą pasimėgauti jausmus virpinančiais Ingos ir Lauros pasirodymais. Visuose turo koncertuose I. Valinskienę lydės, akompanuos ir drauge dainuos grupė „Vairas”.

„Koncertai artėja, bet jaudintis nėra kada. Labai daug dirbame – ruošiami scenos kostiumai, įrašomos naujos dainos. Reikia laiko, kad jos „sugultų“ į tave ir galėtų drąsiai stoti prieš klausytoją, kuris yra svarbiausias vertintojas. Džiaugiuosi, kad dauguma naujų dainų yra mano tipo – baladės. Mano publika žino – aš nesikeičiu, ir naujose savo dainose kalbu ir kalbėsiu apie meilę“, – sakė I. Valinskienė.

Tiesa, viena naujojo albumo dainų – „Meilės apiplėšimas“ Ingos publikai bus visiškai netikėta – aksominio balso atlikėja uždainuos kantri stiliumi, o šiame pasirodyme drauge su ja šoks net 200 lindyhopo šokėjų.

Ingos Valinskienės koncertai „AŠ laimINGA vyks:

Lapkričio 30 Švyturio arenoje KLAIPĖDOJE

Gruodžio 7 Žalgirio arenoje KAUNE

Gruodžio 21 Šiaulių arenoje

Gruodžio 26 „Compensa“ koncertų salėje VILNIUJE

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.