„Despotin Fam“ naująjį albumą pristatys draugų apsuptyje

Jau šį šeštadienį lietuviško repo mėgėjai susiburs Vilniaus naktiniame klube „Kablys“. Jame viena žinomiausių Lietuvos hiphopo grupių pristatys savo naująjį albumą „Toli – Gražu“. Gerbėjams atlikėjai rengia ypatingą repo vakarėlį, kuriame netrūks svečių ir staigmenų.

Despotin Fam. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Despotin Fam. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Despotin Fam. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Despotin Fam. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 9, 2018, 2:51 PM

Po dviejų su puse metų pertraukos naują albumą išleidžiantys reperiai šią savaitę pristatė vienai iš naujųjų dainų skirtą vaizdo klipą. „Miesto Ms.“ pavadintame kūrinyje „Despotin Fam“ nariai žaismingai ir nestokodami saviironijos kalba apie Lietuvą.

Ironijos, vaizdingų metaforų bei veržlaus ekspresyvumo netrūks ir kituose 8 albumo kūriniuose. „Toli – Gražu“ pavadintame leidinyje klausytojai galės išgirsti ir svečių balsų. Naujose dainose įsiamžino Cheri, Ade ir Mesijus. Juos, kaip ir Jang MP bei Radvilą Ra su Liam, vakarėlio lankytojai išvys ir ant scenos.

Nors išankstinių bilietų į koncertą jau beveik nebeliko, tačiau grupė neskuba paviešinti visų savo kozirių. Kokių siurprizų atėjusiems paruoš „despotai“, galės sužinoti tik atėję į koncertą.

„Žinoma, sugrosime naująjį albumą, bet taip pat ištrauksime ir keletą savo šlagerių, – pasakojo „Despotin Fam“ prodiuseris ir meno vadovas Vitalijus Puzyriovas-Vaiper. – Tiesa, jie skambės kiek kitaip nei įprastai. Daugiau paslapčių neatskleisiu, bet atėję galės tikėtis tikrai gero šou.“

Be to, vakarėlio dalyviai turės išskirtinę galimybę įsigyti naujojo albumo kompaktinę plokštelę, marškinėlius ir iliustratorės Urtės Mor kurtų lipdukų pakuotę. Kiekvienas norintis „Despotin Fam“ Bandcamp paskyroje jau dabar gali užsisakyti „Toli – Gražu“ vinilinę plokštelę. Ji taps puikia kalėdine dovana – melomanus albumas ypatingu formatu pasieks šventiniu laikotarpiu.

„Toli – Gražu“ – jau trečiasis šios grupės albumas ir pirmasis, dienos šviesą išvysiantis dar ir vinilinės plokštelės pavidalu. Norintieji naująsias dainas išgirsti gyvai, tai galės padaryti jau rytoj Vilniaus naktiniame klube „Kablys“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.