M.A.M.A 2018: išskirtinė proga stebėti ceremoniją tarp žvaigždžių ir švęsti su laureatais

Sausio 25 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje, apdovanojimuose M.A.M.A 2018 susiburs visas Lietuvos muzikos pasaulio žvaigždynas. Jau paskelbta, kad pagrindiniu renginio vedėju taps humoristas, laidų vedėjas Justinas Jankevičius. Pastarąjį kartą sublizgėjęs Manto Stonkaus ir Manto Katlerio duetas turės specialią užduotį ir kitų metų renginyje.

M.A.M.A vasaros festivalio prezentacija.<br>D.Umbrasas.
M.A.M.A vasaros festivalio prezentacija.<br>D.Umbrasas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2018, 4:41 PM

Prestižinės ceremonijos organizatoriai siūlo galimybę didžiausiems apdovanojimų gerbėjams įsigyti VIP bilietus ir švęsti arčiausiai žvaigždžių.

Pastaroji M.A.M.A ceremonija „Žalgirio“ arenoje buvo ypač ištaiginga. Jos organizatoriai džiaugiasi, kad nominantai ir renginio svečiai šioms iškilmėms ypatingai ruošiasi. Renginio pasitikimo zona ir bene ilgiausias Raudonasis kilimas, patiesiamas šia proga, yra puiki vieta kiekvienam pabrėžti savo individualumą, kūrybingumą ir, pagaliau, statusą.

Tačiau tiek Raudonojo kilimo zona, kurioje visi buriasi likus kelioms valandoms iki renginio pradžios, tiek ir pagrindinė ceremonija arenos salėje jau nebe pirmus metus yra atvira ne tik muzikos pasaulio atstovams, bet ir jų ištikimiems gerbėjams, kuriems M.A.M.A – tokia pati didelė šventė. Ten jie patenka įsigyję VIP bilietus, kurie atveria visas duris ir leidžia pasijusti išties svarbiais svečiais.

„VIP bilietai tikrai turi paklausą, nes jie suteikia daug privilegijų. Tai ir automobilio parkavimo vieta VIP sektoriuje prie pat arenos, ir galimybė patekti į areną per atskirą VIP įėjimą. Be to, žmonės gauna asistentų paslaugą, jiems nereikia galvoti apie logistiką. O esant pageidavimui, pagal išankstinę registraciją, galima apžiūrėti ir intriguojančius renginio užkulisius, kuriuose visą dieną vyksta intensyvus pasiruošimas.

Tiesa, neužtenka nusipirkti VIP bilietą – reikia ir tinkamai pasiruošti: svečiams taikomas „black tie“ aprangos kodas, kadangi iškilmes jie stebi VIP sektoriuje, prie šventinių stalelių, viso žvaigždyno apsuptyje. Bet, kaip rodo pastarųjų metų praktika, nieko nereikia mokyti, visi viską supranta ir tikrai nepriekaištingai pasiruošia renginiui“, – teigia M.A.M.A organizatoriai.

Praėjusiose M.A.M.A iškilmėse Holivudo dvasios įnešė skandalingoji amerikiečių Ballų šeimyna. Ne tik šeimos vyrai, bet ir jų apsaugininkai vilkėjo smokingus, damos – žemę siekiančias žaižaruojančias sukneles. VIP sektoriuje apdovanojimus stebėjo ir specialiai iš Filadelfijos atskridęs garsusis vadybininkas Williamas Eibas, dirbęs su Norah Jones ir bendradarbiavęs su Bobo Dylano kompanija Beverly Hillse. Iš Londono atvyko leidybos monstrų „Sony Music“ ir „Universal Music Group“ atstovai.

Anot M.A.M.A apdovanojimų rengėjų, per eilę metų pavyko surasti sistemą, kaip šį renginį padaryti tokiu patraukliu, kad ir visko mačiusiai publikai nesinorėtų nė akimirkai palikti salės per daugiau nei tris valandas trunkančią ceremoniją. Žiūrovams, įsitaisiusiems prie staliukų, praėjusiais metais buvo pasiūlytas aptarnavimas renginio metu. Šiemet taip pat bus galimybė VIP sektoriuje už papildomą kainą mėgautis iš anksto suderintu restorano meniu.

Įsigiję VIP bilietus taip pat galės sudalyvauti audringose apdovanojimų dūzgėse ir įsisukti į linksmybes iki ryto. Be to, šiais metais su VIP bilietu taikoma ir speciali kaina oficialiame M.A.M.A žvaigždžių viešbutyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.