Klubo „Opium“ 9-as gimtadienis – visą savaitgalį, per 3 aukštus ir su 6 užsienio svečiais

Artėjantis savaitgalis bus ypatingas sostinės klubui „Opium“ ir visiems jo draugams. Tarptautinę reputaciją pelniusi šokių muzikos institucija dar vienerius sėkmės metus pažymės galingu „O P I U M I X“ savaitgaliu.

„Krystal Klear“.<br>Organizatorių nuotr.
„Krystal Klear“.<br>Organizatorių nuotr.
„Optimo“.<br>Organizatorių nuotr.
„Optimo“.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 11, 2018, 1:37 PM, atnaujinta Dec 11, 2018, 1:42 PM

Gimtadienio programa sunkiai tilps į penktadienio ir šeštadienio naktis, kurių metu Vilniaus naktinio gyvenimo žiburį aplankys pripažinti vardai iš užsienio, o juos papildys pulkas namiškių. 

Devintieji veiklos metai geriausia šokių aikštele Šiaurės Europoje vadinamam klubui buvo įspūdingi.

„Opium“ išleido pirmąją kompiliaciją vinilo formatu, pristatė ją ne tik Vilniuje, bet ir Berlyne, gimtajame mieste surengė jaukų miesto festivalį „Alfavilnius“, o Nidoje – kol kas masiškiausią vakarėlį ant jūros kranto „Ant bangos“. 

„Visų šių sėkmės istorijų nebūtų be mūsų šokėjų. Jie yra klubo pamatas ir svarbiausi kūrėjai legendos, vis garsiau skambančios už Lietuvos ribų. Todėl devintas gimtadienis, visų pirma, yra apie juos“, – pasakojo „Opium“ komandos atstovai. 

Penktadienį „O P I U M I X“ puota išsiplės per visus tris klubo aukštus. Kartu su esminiais klubo rezidentais V, Tadu Quazar, „Clicklounge“, „Low Heights“, „Downtown Party Network“ ir kitais, naktį įgarsins egzotiško muzikos žanrą „Oriental crime“ Stambule išradusi Zozo, broliško Berlyno klubo „Salon Zur wilden Renate“ šeimininkai „Peak & Swift“ bei airis Niujorke „Krystal Klear“.

Pastarojo kūrinys „Neutron Dance“ rimtai pretenduoja tapti svarbiausiu šokių muzikos hitu šiais metais – be jo šią vasarą neapsiėjo nei vienas pagrindinis klubinės kultūros festivalis. 

Šeštadienį prie šventinio parado prisijungs ir už savo mėgstamų raudonų užuolaidų pakvies Manfredas su „12 inčų po žeme“.

Įprastai iki vėlyvų sekmadienio pusryčių užtrunkantys šokiai su šiais veikėjais ir šįkart neturėtų tapti išimtimi.

Prie trijulės prisijungs eklektiškos elektronikos herojai – daugiau nei du dešimtmečius scenoje skaičiuojantis ir per tą laiką kelias kartas šokėjų ne mažiau garsiame Glazgo klube „Sub Club“ užauginęs duetas „Optimo“. 

„O P I U M I X“ taps puikia pradžia kasmetinių švenčių maratone. Per Kalėdas klubo lankytojų tradiciškai lauks „Bernelių mišios“, o Naujųjų proga bus renkamas „Opium“ (p)rezidentas.

Be viso to, 2018-ųjų programoje lieka „Digital Tsunami“,  „Culted“ bei „Bad Habitis“ serijinės naktys. 

„Krystal Klear“ – „Neutron Dance“ vaizdo klipas:

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.