Hito „Seksas pajūry“ atlikėjas T. Bagdonavičius surengė koncertą globos namuose

Artėjant Kalėdoms, Lietuva pasipuošė balto sniego skraiste. Ore tvyro šventinės nuotaikos. Gatvėse, prekybos centruose lyg skruzdėlyne zuja žmonės ieškodami dovanų savo artimiems bei brangiems žmonėms.

 Tomas Bagdonavičius globos namuose.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Tomas Bagdonavičius globos namuose.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Atlikėjo koncertas - dovana globos namų gyventojams.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Atlikėjo koncertas - dovana globos namų gyventojams.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 19, 2018, 12:25 PM, atnaujinta Dec 19, 2018, 12:33 PM

Tačiau mūsų visuomenėje yra ir tokių žmonių, kurių, ko gero niekas neaplankys, nepadovanos kalėdinių dovanų, kuriems neištars šiltų sveikinimo žodžių. 

Būtent tokius aplankė atlikėjas Tomas Bagdonavičius. Klaipėdos miesto globos namuose antradienį jis surengė savo šventinį koncertą.

„Kalėdų nuotaiką dovanoti yra be galo svarbu, ypač tiems, kurie jaučiasi pamiršti, vieniši, ne visada reikalingi“, – sako atlikėjas, šįmet ypač išgarsėjęs daina "Seksas pajūry".

Koncerto pasiklausyti rinkosi visi, kas tik galėjo, ir savo kojomis, ir vežimėliuose, ir padedant slaugytojams. Tokios pramogos nėra dažnas reiškinys globos namuose, todėl šis šventinis koncertas buvo tikra kalėdinė dovana, ypač tokiu įtemptu šventiniu laikotarpiu. 

„Šventės šventėmis, nors visi pramogų pasaulio atstovai šiomis dienomis turi kaip niekad daug darbo, bet rasti laiko tokiam tikslui, manau, yra kiekvieno pilietiško žmogaus pareiga, juolab kad nei vienas nežinom kokia senatvė laukia mūsų pačių“, – tęsė Tomas Bagdonavičius. 

Paklaustas, ar tai tik reklaminis vizitas, ar kažkas rimčiau, atlikėjas šypteli: „Manau man reklamos reikia mažiausiai, jos niekada neprašiau ir pats į skandalus nesiveliu. Šis mano vizitas – maža, bet šilta dovana globos namų gyventojams. Ateityje aplankysiu ir kitus globos, senelių namus, lai tai būna graži tradicija.“

„Per šventinį šurmulį, skubėjimą, chaosą džiaugiuosi galėjęs sustoti, giliai įkvėpti, padovanoti savo muziką Klaipėdos globos namų gyventojams. Šypsenos, džiaugsmo ašaros akyse, štai kur tikras Kalėdų stebuklas. Po tokio stabtelėjimo jaučiuosi dar labiau įkvėptas naujus metus pradėti būnant geresniu sau ir kitiems. Visus savo gerbėjus, draugus ir artimuosius sveikinu su Kalėdomis bei ateinančiais Naujaisiais metais“,  – įspūdžiais baigė dalintis Tomas Bagdonavičius. 

Kalėdoms skirta jo daina:   

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.