Sekmadienį Vilniuje pasirodys Rusijos scenos fenomenas – Antoxa MC

Antoxa MC atsirado tarsi iš niekur. Besišypsantis vaikinukas iš Maskvos miegamojo rajono groja trimitu, repuoja, dainuoja ir šoka.

 Antoxa MC.<br> Organizatorių nuotr.
 Antoxa MC.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2018, 1:36 PM

Jo pirmas muzikinis albumas „Iš visos sielos“ ir buvo toks: lengvas, saulėtas ir linksmas. Iškart po albumo išleidimo Antoxa buvo sulygintas su kitu „šviesios“ muzikos skleidėju Rusijoje – Michėjumi.

„Antonas pats kuria muziką, groja, vaidina bei šoka pritardamas sau trimitu, rašo dainų tekstus ir pats juos sudainuoja.

Jo pačio tekstai, pripildyti daugiabučių kiemų romantikos sukelia ne diskomfortą ir liūdesį, o šypseną bei pasididžiavimą praleistiems metams kiemuose“ , – rašo nepriklasomas internetinis žurnalas „FurFur“.

Antonas, geriau žinomas kaip „Antoxa MC“ savo turo metu atvyks ir į Lietuvą, kur gruodžio 23 dieną koncertų salėje „Vakaris“ surengs jau antrą pasirodymą Lietuvoje. Pirmasis koncertas pririnko pilnutėlę salę, ko galima tikėtis ir dabar.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.