Kalėdų išvakarėse – Soliario ir Kuznes daina apie naują pradžią

Kalėdų ir Naujųjų metų išvakarėse atlikėjai Soliaris ir Kuzne savo gerbėjams pristatė naują, kartu sukurtą dainą „Kol jauti“. Šios dainos herojus yra pats atlikėjas Kuzne ir jo patirti išgyvenimai, praradus tikrąją, savo gyvenimo meilę.

 Kuzne.
 Kuzne.
 Soliaris.
 Soliaris.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 24, 2018, 2:52 PM, atnaujinta Dec 24, 2018, 3:10 PM

Naujoje dainoje pagrindinis herojus pasakoja apie dvasinę tuštumą ir netektį, kurią jaučiame visi sudužus santykiams. Kai žmogus nori užsidaryti savyje, pasislėpti nuo aplinkinių, nebeturi motyvacijos gyventi ir kurti. „Šioje dainoje pasakoju savo paties patirtus ir išgyventus jausmus. Praėjo jau trys metai, bet man atrodo, kad visa tai buvo vakar. Kai vieną kartą Soliariui papasakojau savo istoriją, jis pasiūlė tai sudėti dainoje, nes taip gimsta gražiausi kūriniai“, - apie dainos atsiradimo aplinkybes pasakojo Kuzne.

Atlikėjas Soliaris pasakojo, kad Kuznes papasakota istorija jį labai sujaudino, greičiausiai todėl kad jis pats joje atpažino ir savo paties patirtus išgyvenimus. Tai, kad dainoje kiekvienas gali atrasti save,  kai prisimena ir negali paleisti buvusios meilės ir slapčia svajoja apie jos susigrąžinimą, Soliario nuomone turėtų prisidėti prie jos populiarumo ir sėkmės „Dainoje kiekvienas gali atrasti save, tas kuris myli dabar tą vienintelį ar vienintelę, tas kuris mylėjo ir prisimena, tąs kuris nebejaučia meilės šiandien ir tas kuris nori kažką susigražinti. „Manau kiekvienas žmogus yra tai išgyvenęs ir patyręs. Meilė yra didžiausias gyvenimo džiaugsmas, bet kartais ji būna skaudi. Mes, atlikėjai, klausytojų patirtas emocijas ir išgyvenimus būtina perkeliama į muziką. Mes kalbame už klausytojus, kad jiems būtų lengviau“, – sakė Soliaris.

Nepaisant dainoje vyraujančios melacholiškos nuotaikos ir dominuojančio lėto ritmo, dainos tekste vyrauja vilties motyvai. Dainos herojus, tiki, kad vandenyje paskendus Saulei, ateis laikas jausmų ir sielos apsivalymui, kurie atvers duris naujai pradžiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?