Techno žvaigždės P. Kalkbrennerio pasirodymą Vilniuje pradės lietuviai „Black Water“

Trečiandienį (sausio 16 d.) pirmąkart mūsų šalyje koncertuosiančios vienos didžiausių Vokietijos techno muzikos žvaigždžių Paulo Kalkbrennerio pasirodymą pradės lietuvių duetas „Black Water“.

„Black Water“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Black Water“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Paulas Kalkbrenneris.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Paulas Kalkbrenneris.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 15, 2019, 10:24 AM, atnaujinta Jan 15, 2019, 10:35 AM

Menų fabrike „Loftas“ Vilniuje vyksiančiu pasirodymu P.Kalkbrenneris pradeda gastroles „Part Of Life 2019 Tour“.

Šiame šou, į kurį visi bilietai buvo išpirkti per rekordiškai trumpą laiką, pasaulinį pripažinimą pelnęs techno muzikos didžėjus ir prodiuseris ne tik gros geriausius hitus, bet ir ir pristatys naujausią savo albumą „Parts Of Life“.

Pernai įrašų kompanijoje „Runemark Records“ naują minialbumą „Talking Red Lights“ išleidęs „Black Water“ duetas, kurį sudaro vilniečiai Mantas Ažondenis ir Vaidotas Mikulka, pasirodymo metu atskleis švelniąją savo pusę ir pristatys iki šiol niekur dar neskambėjusius naujus kūrinius. 

„Labai smagu, kad P.Kalkbrennerio komanda koncertui Vilniuje pasirinko mus. Sužinoję, kad Lietuvoje koncertuos P. Kalkbrenneris, labai apsidžiaugėme. Tiesa, tuo metu dar nė nenumanėme, kad su Paulu dalinsimės viena scena, todėl dabar trečiadienio laukiame dar labiau“, – pasakoja vienas dueto narių M.Ažondenis.

„Programą paruošėme įkvėpti P. Kalkbrennerio, todėl klausytojai išgirs švelnesnius „Black Water“ skambesius ir net keturias naujų kūrinių premjeras. Tie, kuriems patinka mūsų hitas „Saddest Day“. šiomis naujienomiss džiaugsis ypatingai“, - priduria atlikėjai.

Klampūs ir vaizduotę jaudinančiai dirginantys „Black Water“ kūriniai, įtakoti „Kompakt“ leidyklos, Jurgeno Paape, Timo Paris ir Tigos muzikos, nukelia į negirdėtą šokių aikštelę, kurioje maišosi elektronika, minimal, techno ir hauso skambesiai.

Prieš porą metų M.A.M.A apdovanojimuose geriausios elektroninės metų grupės apdovanojimui nominuotas vilniečių techno duetas savo sąskaitoje jau turi vieną albumą „Night Shift“ ir du EP albumus – pernai „Ten Walls“ įrašų kompanijos „Runemark Records“ išleistą „Talking Red Lights“ ir 2015 m. „Partyzanai“ kompanijoje išleistą „Let’s Pretend“.

Iš Rytų Berlyno kilęs P.Kalkbrenneris yra unikalus atlikėjas, išleidęs septynis sėkmingus albumus.

Daugelis muzikos kritikų ir melomanų sutinka, kad būtent jis yra viena didžiausių techno muzikos superžvaigždžių.

Žinomas atlikėįas ir prodiuseris garsėja įspūdingais pasirodymais, todėl P.Kalkbrenneris yra dažnas svečias didžiųjų elektroninės muzikos festivalių scenose.

P.Kalkbrenneris festivalyje „Tomorrowland“: 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.