Lrytas.lt transliacijoje – jubiliejų švenčianti grupė „Mood Sellers“: dalyvauk ir laimėk prizą

Jau dešimtmetį grojanti grupė „Mood Sellers“ pagaliau išleido debiutinį albumą ir ruošiasi gimtadienio fiestai, kuri šeštadienį vyks Vilniaus klube „Kablys“. 

„Mood Sellers“.<br> D.Putino nuotr.
„Mood Sellers“.<br> D.Putino nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2019, 9:25 AM

Ta proga ketvirtadienį grupė užsuks į naujienų portalo lrytas.lt konferenciją, gyvai pagros ir atsakys į skaitytojų klausimus – transliacijos pradžia 12 val. 30 min.

Konferencijoje gali aktyviai dalyvauti ir skaitytojai – klausimus grupei kviečiame užduoti transliacijos komentarų langelyje.

Vieno iš klausimų autoriui įteiksime puikų prizą – ką tik išleistą debiutinę grupės vinilo plokštelę ir kvietimus į jos gimtadienio koncertą.

Albumo pavadinimas „Sugar & Space” padiktavo ir gimtadienio temą – klausytojai bus kviečiami į kosmosą. Specialiai koncertui ruošiamos įspūdingos dekoracijos muzikinį užtaisą pavers dar stipresniu. 

Išskirtinės sudėties grupėje groja 6 varinės dūdos, būgnai ir perkusija, o grupės repertuaras susideda iš šiuolaikinės muzikos ritmų, tarp kurių galite išgirsti disco, džiazo, fanko, dramenbeiso ir netgi Balkanų muzikos stilių. 

8 vyrukų kompanija rengia ne tik savus koncertus, bet nemažai kartų ant scenos yra bendradarbiavusi su kitais atlikėjais, kuomet galinga dūdų muzika prideda pasirodymams papildomos jėgos ir skambesio. 

Svečių bus ir koncerte – kartu su „Mood Sellers“ ant scenos užlips reperis Karpiz, grupė „Rakija Klezmer Orkestar“, kiti grupės draugai ir kol kas paslaptyje laikoma ypatinga atlikėja, kuri, neabejojame, klausytojams bus kosminis netikėtumas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.