„Eurovizijos“ atrankos dalyvei Valerijai Iljinaitei ruoštis padeda ir jos konkurentas

„Eurovizijos“ atrankai įsibėgėjant vis daugiau dalyvių atskleidžia savo kortas.

Valerija Iljinaitė „eurovizinės“ dainos klipe atskleis savo aistrą šokiui.<br>A.Ščerbakovo nuotr.
Valerija Iljinaitė „eurovizinės“ dainos klipe atskleis savo aistrą šokiui.<br>A.Ščerbakovo nuotr.
Valerija Iljinaitė „eurovizinės“ dainos klipe atskleis savo aistrą šokiui.<br>A.Ščerbakovo nuotr.
Valerija Iljinaitė „eurovizinės“ dainos klipe atskleis savo aistrą šokiui.<br>A.Ščerbakovo nuotr.
Paulius Šinkūnas - Banzzzai.<br>T.Bauro nuotr.
Paulius Šinkūnas - Banzzzai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 18, 2019, 12:02 PM, atnaujinta Jan 18, 2019, 12:03 PM

Valerija Iljinaitė, dainininkė, įvairių projektų dalyvė, tarptautinių konkursų prizininkė, Lietuvai atstovavusi ne viename prestižiniame konkurse, šiuo metu gyvenanti tarp Londono ir Vilniaus, apie savo dalyvavimą „Eurovizijos“ atrankoje iki šiol nekalbėjo absoliučiai.

Pačios Valerijos bei „Eurovizijos“ gerbėjai apie dainininkės dalyvavimą žinojo tik iš viešų LRT paskelbtų sarašų.

„Norėjau, kad šįkart viskas būtų labai preciziškai, atsakingai, suplanuotai. Šis kūrinys man labai artimas, visa idėja, tai ką kuriame.

Šiemet dirbau su didele profesionalų komanda. Norėjau išvengti bereikalingo šurmulio ir visa dėmesį sukoncentruoti būtent į dainą kaip meno kūrinį.

Dievo prašiau, kad man padėtų, atsiųstų atsakymus į daug klausimų, o jis man siuntė ir tebesiunčia nuostabius žmones. Esu labai dėkinga“, – jausmingai pasakoja V. Iljinaitė.

Tiesa, šiandien Valerija dalinasi dainos „Scars are beautiful“ vaizdo klipo kūrimo užkulisiais ir kviečia susipažinti su kūrybine komanda.

„Dainos klipo idėja kilo iš mano pačios asmeninių patirčių, emocijų ir išgyvenimų. Klipe kalbėsime apie jauno žmogaus potyrius, kuomet matai iškreiptą realybę, gyveni savo vidiniame pasaulyje, kuris tampa savotišku kalėjimu.

Tuo pačiu – viskas baigiasi pozityviai, šviesiai, kadangi viskas gyvenime praeina – tamsios dienos rytoj bus praeitis, o poryt tu būsi išgyvenęs visas negandas ir savo patirtimi galėsi padėti kitiems. Nesvarbu kas buvo vakar, svarbu kas yra šiandien.

Visa žmogaus patirtis sukuria šiandienos visumą, tad nesigėdykime slapčiausių savo klaidų, savo skausmo, nes tai yra gražu. Kiekvienas randas sieloje sukuria mūsų visumą“, – teigia Valerija.

Klipo kūrėjai „Mažylis Media“ bei prodiuserė Karolina Mažylė džiaugiasi, kad prie projekto prisijungė ir talentinga režisierė Redita Survilaitė, taip pat choreografas Paulius Šinkūnas, o užkulisiuose kiaurą parą virė tikras kūrybinis šurmulys: stiliumi rūpinosi dizainerė Miglė Miliauskaitė, vizažo bei plaukų menu Artūras Numsėdis bei grožio namų „Sfinksas“ komanda.

Įdomu tai, kad Paulius Šinkūnas atrankoje yra Valerijos konkurentas - dalyvauja ir kaip atlikėjas Banzzzai, ir kaip grupės "Twosome" narys.

Didžiausiu iššūkiu klipo pasirengimo darbuose tapo bestiklis veidrodžio rėmas, kurio gamyba specialiai paskutinę naktį prieš filmavimą rūpinosi kūrėjas Paulius Galiauskas kartu su „MB Correct Home Design“.

„Paulius tikrąja to žodžio prasme mus išgelbėjo, kadangi jau buvome praradę viltį rasti mobilų veidrodį su ratukais, ypač reikalingą klipo šokio scenoms, o choreografija šiame klipe atlieka vieną svarbiausių vaidmenų“ – džiaugėsi Valerija, kuri klipe atskleidė savo aistrą šokio menui.

Dainininkė neslepia, kad būtent šokio scenos sukėlė didžiausią azartą.

„Pati šokau labai nemažai studijuodama muzikinį teatrą tiek Vilniaus Kolegijoje, tiek Londone, tai didžiausias mano hobis. Šiame klipe Paulius Šinkūnas mane sustatė šokti su profesionaliu „Todes“ baleto solistu Genriku Markevičiumi – jaučiau didelę atsakomybę ir norėjosi išpildyti visas Pauliaus Šinkūno užduotis, bet buvo nuostabu.

Esu labai dėkinga Pauliui, labai džiaugiuosi mūsų draugyste ir abipusiu pasitikėjimu. Niekada anksčiau nebūčiau drįsusi taip drąsiai šokti. Bet štai, nekantriai laukiu kol tuo galėsiu pasidalinti“, – džiūgavo dainininkė, taip pat pridūrė, kad už išskirtinį apšvietimą klipo nuotaiką kuriant yra labai dėkinga Benui Navangliauskui bei Julijui Nosovui.

„Tikiu šia daina dėl to, kad dainuoju apie save, apie savo potyrius ir išgyventas emocijas. Be abejonės, ši paraiška „Eurovizijos“ konkursui man bus iki šiol pati rimčiausia ir svarbiausia, nes į šį muzikos ir vaizdo kūrinį sudėjau visą širdį“, - sako atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.