LNK skelbia netikėtą žinią – kurs šou „Lietuvos balsas. Senjorai“

LNK „Lietuvos balsas“ projektas, prodiusuojamas kūrybos namų ELITAZ, šiemet užbaigė šeštąjį sezoną ir jau vasarą pradės septintojo sezono aklųjų perklausų filmavimus. Dar praėjusiais metais, prodiuseriai paskelbė itin lauktą naujieną apie „Lietuvos balsas. Vaikai“ projekto startą, kuris jau pirmąją sausio savaitę tapo žiūrimiausia pramoginė laida Lietuvoje.

D. Montvydas.<br>Organizatorių nuotr.
D. Montvydas.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2019, 9:43 PM

Kūrybos namai ELITAZ ir LNK televizija skelbia ne tik apie prasidedančias „Lietuvos balsas. Vaikai“ antrojo projekto sezono atrankas, bet ir dar vieną netikėtą naujieną – televizijos eterį pasieks pirmą kartą šalyje rodomas „Lietuvos balsas. Senjorai“ projektas, į kurį kviečiami registruotis dalyviai nuo 60 metų.

„Senjorų projektas – dar vienas tarptautinis hitas. Visame pasaulyje „Balsas“ su senjorais sulaukia rekordinio žiūrimumo. Netiesa, kad televizija yra tik jauniems. Rezultatai rodo, kad visame pasaulyje senjorų projektą žiūri būtent jaunimas“, – sako LNK programų direktorius Jurgis Jefremovas.

Jau septynerius metus su „The Voice“ formatu Lietuvoje dirbančių kūrybos namų ELITAZ prodiuseris Gedimnas Jaunius sako, jog naujasis projektas senjorams bus tikras iššūkis, tačiau neabejotinai taps dar vienu televizijos hitu.

„The Voice“ formato sėkmė padrąsino TV žiūrovams pasiūlyti ir kitas šio formato versijas. Labai džiaugiamės, kad „The Voice Kids“ lietuviška versija „Lietuvos balsas. Vaikai“ išlydė žiūrovų širdis, neabejoju, kad dainuojantys senjorai bus dar vienas televizijos hitas. Su pagarba ir didžiule meile kviečiame visus vyresnio amžiaus žmones, mėgstančius dainuoti registruotis LNK televizijos puslapyje internete. Pažadu, kad projekto dalyvių laukia nepamirštamas nuotykis, o žiūrovų – fenomenalus, emocijų kupinas šou“,- sako Gediminas Jaunius.

Registracija į „Lietuvos balsas“ septintąjį sezoną, „Lietuvos balsas. Vaikai“ antrąjį sezoną ir „Lietuvos balsas. Senjorai“ pirmąjį sezoną jau prasidėjo – registracijos anketą galima rasti svetainėje www.lnk.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.