Lrytas.lt tiesioginiame eteryje – M. Linkytė su choru ir M.A.M.A. apdovanojimų rengėjai

Pirmadienio rytas naujienų portale lrytas.lt turėtų sudominti tuos, kurie seka Lietuvos muzikinį gyvenimą.

 M.Linkytė ir M.A.M.A. statulėlės.<br> T.Bauro nuotr.
 M.Linkytė ir M.A.M.A. statulėlės.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-21 05:58

Portale vyks net dvi tiesioginės vaizdo konferencijos, kuriose sulauksime Lietuvoje žinomų svečių.

10 valandą konferencijoje lankysis dainininkė Monika Linkytė – ji pasisvečiuoti užsuks ne viena. Pirmadienį atlikėja pradeda koncertų turą per didžiausius Lietuvos miestus, kuriuose dainuos kartu su garsiu Londono choru „London Community Gospel Choir“.

Choras, dainavęs su George'u Michaelu, Ericu Claptonu ir kitomis ryškiausiomis planetos žvaigždėmis, pirmą sykį su M.Linkyte Lietuvoje dainavo praėjusią vasarą – įspūdingame koncerte Trakų pilies kieme. Gruodį M.Linkytė kartu su choru pasirodė prestižinėje Londono salėje „Royal Albert Hall“.

Šią savaitę Monika su choru pasirodys Klaipėdoje, Kaune ir Vilniuje – prieš šiuos koncertus ji kartu su britų dainininkais apsilankys lrytas.lt studijoje, kur ne tik atsakys į skaitytojų klausimus, bet ir, tikėtina, nudžiugina gyvai atliekama daina.

12 valandą portalo konferencijoje lankysis muzikos apdovanojimų M.A.M.A. rengėjai.

Jau šį penktadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančioje ceremonijoje bus išdalytos daugelio muzikantų geidžiamos statulėlės, o muzikinius pasirodymus surengs Jazzu, Daddy Was A Milkman, Ieva Zasimauskaitė, „Flying Saucer Gang“, „8 kambarys”, “Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ ir daugybė kitų žinomų atlikėjų.

Su M.A.M.A. rengėjais kalbėsimės apie artėjantį renginį, ceremonijos užkulisius ir balsavimą, kuris kasmet sukelia nemažai aistrų. Ši transliacija – portale vykstančios pokalbių serijos apie muziką „M.A.M.A. Live“ dalis.

Portalo skaitytojai klausimus svečiams galės užduoti transliacijų komentarų langelyje – naujienų portale ir lrytas.lt feisbuko paskyroje.

Užduodami klausimus, galite laimėti prizų – vienam kiekvienos konferencijos žiūrovui padovanosime kvietimus į M.Linkytės koncertą ir M.A.M.A. apdovanojimų ceremoniją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.