Pamatykite pirmieji: lrytas.lt – įspūdingo Jazzu vaizdo klipo „Wild“ premjera

Trečiadienio rytą portale lrytas.lt – išskirtinis pokalbis ir premjera, kurios nekantriai laukė Lietuvos muzikos klausytojai.

 Jazzu trečiadienį naują klipą pristatys portalo lrytas.lt skaitytojams.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Jazzu trečiadienį naują klipą pristatys portalo lrytas.lt skaitytojams.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-22 17:32, atnaujinta 2019-01-22 18:26

9 val. 30 min. tiesioginėje portalo konferencijoje svečiuosis dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, pristatysianti vaizdo klipą „Wild“, kuriuo simboliškai pradeda naują savo karjeros etapą.

Pernai Ispanijoje nufilmuotas vaizdo klipas „Wild“ - pirmoji kregždė iš būsimojo solinio Jazzu albumo, įrašyto su žinomu britų prodiuseriu Anthony Marshallu.

Anot dainininkės vadybininko Lauro Lučiūno, į šio kūrinio įrašus, vaizdo klipo kūrimą, pasirengimą pasirodymui M.A.M.A. ceremonijoje ir būsimą reklamą investuota apie 100 tūkstančių eurų.

Penktadienį Jazzu šį kūrinį pristatys ir muzikos apdovanojimų ceremonijoje M.A.M.A., kuri vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje. Joje dainininkė pretenduoja laimėti tris statulėles – Metų atlikėjos, Metų dainos (už kūrinį „Keep It To Myself“, įrašytą su atlikėju Jovani) ir Metų koncertinės grupės/atlikėjo (už jau iširusio dueto su Leonu Somovu atsisveikinimo koncertų turą per didžiausias šalies arenas).

Lrytas.lt konferencijoje dainininkė plačiau papasakos apie naująjį vaizdo klipą, artimiausius karjeros planus ir būsimąjį savo koncertų turą. Šis pokalbis – tiesioginių muzikinių transliacijų „M.A.M.A. Live“, skirtų artėjančiai M.A.M.A. ceremonijai, serijos dalis.

Kaip visada, transliacijos žiūrovai kviečiami aktyviai dalyvauti pokalbyje – klausimus atlikėjai galima užduoti transliacijos komentarų langeliuose portale lrytas.lt ir portalo feisbuko paskyroje.

Vienam klausimus uždavusiam konferencijos žiūrovui padovanosime puikų prizą – du kvietimus į M.A.M.A. apdovanojimų ceremoniją ir du kvietimus į Jazzu koncertą pasirinktame mieste.

Net du naujus albumus ruošianti Jazzu vasarį pradės pirmąjį savo solinį koncertų turą per didžiausias Lietuvos sales, pavadintą „Welcome“.

Vasario 14-ąją atlikėja koncertuos Klaipėdos „Švyturio“, vasario 15-ąją - Panevėžio „Cido“, vasario 21-ąją - Vilniaus „Siemens“, vasario 23 d. - Kauno „Žalgirio“, kovo 1-ąją – Šiaulių arenoje.

Penkiose didžiausiose Lietuvos arenose atlikėjos gerbėjai išgirs ne tik kompozicijas iš naujų albumų, bet ir geriausias pastarojo meto dainas. Jazzu koncertinis turas simboliškai prasidės šv. Valentino dieną, o baigsis pirmąją pavasario dieną, kai kartu su atgimstančia gamta visa Lietuva išgirs naują, drąsų ir galingą atlikėjos skambesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.