Internete – aistros dėl užgaulių Jazzu komentarų: ar juos rašė apsišaukėliai?

Trečiadienį Lietuvos muzikos pasaulį sudrebino pasaulinis dainininkės Justės Arlauskaitės-Jazzu debiutas. Pagaliau ji oficialiai savo gerbėjams pristatė naujas karjeros spalvas – Londono įrašų studijose gimusią muziką ir Ispanijos smėlynuose su užsienio kompanija nufilmuotą vaizdo klipą „Wild“.

 Andrius Tapinas, Jazzu ir Lauras Lučiūnas.
 Andrius Tapinas, Jazzu ir Lauras Lučiūnas.
 Jazzu vaizdo klipas pakurstė aistras.
 Jazzu vaizdo klipas pakurstė aistras.
 Lauras Lučiūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 Lauras Lučiūnas.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 24, 2019, 4:28 PM, atnaujinta Jan 24, 2019, 4:50 PM

Atlikėja džiaugėsi visa užsienio komanda, kuri buvo ne tik profesionali, bet ir labai geros nuotaikos.

„Daug juokėmės, susidraugavome ir lig šios dienos bendraujame: pagrindinės šokėjos atskrenda į M.A.M.A apdovanojimus, kartu pasirodysime ant scenos. Viso filmavimo metu šalia buvo mano prodiuseris Anthony Marshall, kartu su juo ir mano vadybininku Lauru Lučiūnu sukūrėme klipo koncepciją.

Pati daina yra apie laisvės troškimą, apie maištą prieš sistemą ir kitų norą mus riboti. Kartu tai – apie muziką kaip religiją, neatrastas civilizacijas, besąlygišką meilę, apie asmenybės progresą bei transformaciją“, – džiaugėsi atlikėja.

Praėjus parai, patalpintą vaizdo įrašą peržiūrėjo 300 000 klausytojų. Tačiau vos tik dainai ir vaizdo klipui pasirodžius „Youtube“ kanale, sujudo komentatoriai. 

Tarp jų – ir žmogus, pasivadinęs Jazzu vardu, kuris aršiai reagavo į visus komentarus.

„Ne kiekvienam žmogui matyti šį aukščiausio lygio video. Daugiausia komentuoja ir dislike'ina neišsilavinę prasčiokai, alkoholikai, buduliai, tarakonai, begemotai, žiurkės ir kiti gyviai, kuriems be šansų suprasti meno reikšmę. Negaliu tuo patikėt – 5 tūkstančiai like ir net 5,8 tūkstančiai dislike. Jūs išprotėjote“, – tokie ir panašūs komentarai skriejo iš komentuotojo, apsimetusio Jazzu.

Kad taip komentuoja pati J.Arlauskaitė, patikėjo ir žurnalistas Andrius Tapinas. Jis stebėjosi, jog dainininkė kibo į aršią kovą su internautais. 

Jo įrašą galite matyti čia:

Nemalonią situaciją naujienų portalui lrytas.lt sutiko pakomentuoti atlikėjos Jazzu vadybininkas Lauras Lučiūnas.

„Šie komentarai nėra parašyti Jazzu. Pastebėjome, kad jie rašyti iš kažkios kitos paskyros, kurios savininkas naudoja Jazzu nuotrauką ir jos vardą. Tas žmogus mums nėra žinomas. Situacija nemaloni, aiškinsimės, ką galime padaryti.

Jazzu šiuo metu net neturėtų kada komentuoti „Youtube“, nes intensyviai repetuoja M.A.M.A apdovanojimams. Be to, ji pati net neturi prisijungimo prie savo oficialios „Youtube“ paskyros“, – teigė Lauras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.