Po komentarų skandalo – netikėtas Jazzu atsakas ir Andriaus Tapino akibrokštas

Atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu trečiadienį pristatė naują dainą „Wild“ ir „Youtube“ kanale patalpintą jos vaizdo klipą. Naujas atlikėjos kūrinys iškart susilaukė didžiulio dėmesio. Tiesa, ne visi minėtame kanale susirinko paklausyti dainos – daugelis ten apsilankė norėdami paskaityti komentarus.

 LR archyvo ir organizatorių nuotr.
 LR archyvo ir organizatorių nuotr.
Kadras iš klipo.<br> Organizatorių nuotr.
Kadras iš klipo.<br> Organizatorių nuotr.
 L. Lučiūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 L. Lučiūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> LR archyvo nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> LR archyvo nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> LR archyvo nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> LR archyvo nuotr.
 A. Tapinas.<br> LR archyvo nuotr.
 A. Tapinas.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2019-01-24 21:50, atnaujinta 2019-01-24 22:19

Mat asmuo, pasivadinęs Jazzu vardu aršiai atsakinėjo į kone visas klausytojų nuomones.

Jau kitą dieną socialiniuose tinkluose nuvilnijo pasipiktinimų banga. Štai, žurnalistas Andrius Tapinas pareiškė, kad toks atlikėjos elgesys yra nederamas.

„Negali aiškinti, kad Youtube sugedo, negali siūlyti pizdinti iš komentarų, nes niekas nekvietė, negali rašyti komentarų, trinti, vėl rašyti, vėl trinti.

Talentinga ir awesome dainininkė Jazzu nusprendė, kad gali. Kad gali kovoti ir nugalėti internetą, kuris tokiais atvejais įjungia penktą bėgį.

Ir turim Jazzu video klipą, kuris per vieną dieną surinko 10 tūkstančių dislaikų ir jeigu tokiais tempais ir toliau varys, pagerins visus lietuviško Youtube antirekordus“, – feisbuke rašė jis.

Pasisakyti šiuo klausimu naujienų portalui lrytas.lt nutarė ir dainininkės vadybininkas Lauras Lučiūnas. Kitaip nei A. Tapinas, jis gynė Jazzu ir sakė, kad komentarus rašė ne atlikėja.

Ketvirtadienio vakarą pradėjo aiškėti skandalo atomazga. Socialiniuose tinkluose savo nuomonę išsakė pati Jazzu. Ji patvirtino L. Lučiūno teiginius.

„Susidūriau su fake anketom. Jau turime reikiamus dokumentus, kad as nerašiau jokių komentarų, jie jau paviešinti (neturiu laiko sėdėti jutubej ir to daryt, anei intereso).

Taigi dar kartą sakau, kad NEI AŠ, NEI MANO VADYBA JOKIŲ komentarų nerašėme. Gaila, kad net visuomenėj žinomi žmonės, nepatikrinę informacijos, prisijungė prie šito nesuvokiamo smurto... Tai aiškinamasi jau dabar“, – susiklosčiusią situaciją aiškino Jazzu.

Vis tik, net ir po tokio Justės-Arlauskaitės-Jazzu pareiškimo A. Tapinas išlaikė savo nuomonę. Feisbuke jis teigė, kad 90 procentų jo išsakyto požiūrio yra tiesa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.