„Cherry Monday“ pristato naują singlą, kurį atlieka japonų kilmės lietuvė

Dviejų žinomų šalies muzikos prodiuserių projektas „Cherry Monday“ nesustoja ir pristato dar vieną šiuolaikinės pop muzikos lietuvių kalba kūrinį – „Pažiūrėk į mane“.

 Keitė Arai.<br> A. Kajoko nuotr.
 Keitė Arai.<br> A. Kajoko nuotr.
 Keitė Arai.<br> A. Kajoko nuotr.
 Keitė Arai.<br> A. Kajoko nuotr.
 Keitė Arai.<br> A. Kajoko nuotr.
 Keitė Arai.<br> A. Kajoko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-01-28 10:54

Dainos tekstą parašė ir atliko japonų kraujo turinti lietuvių atlikėja Keite Arai, gimusi JAV, bet šiuo metu kurianti ir gyvenanti Lietuvoje.

„Kažkodėl kartais, ypač tarp jaunesnių žmonių, jaučiu tokį nusistatymą, jog dainuoti lietuvių kalba ne toks lygis kaip anglų. Sutinku, kad kurti ir dainuoti lietuviškai yra sudėtingiau. Tačiau tuo pačiu tai yra taip unikalu“, – pastebi K. Arai.

Keitei vos devyniolika, tačiau ji pati rašo dainas tiek anglų, tiek lietuvių kalbomis: „Nesuprantu, kaip atlikėjai gali pirkti dainas ir patys negalvoja, ką nori dainuodami pasakyti.

Man geriau būti vertinamai ar kritikuojamai už tai, ką padariau pati. Tad geriau prieš miegą pagalvosiu, jog truputį persistengiau nei gailėsiuosi, kad nepabandžiau“, – save ir kitus jaunus kūrėjus drąsina Keite Arai.

Kokybiškai, šiuolaikiškai ir, svarbiausia, lietuviškai

Dainos „Pažiūrėk į mane“ su Keite Arai prodiuseriai Evaldas Mikalauskas („The Sneekers“) ir Justinas Chachlauskas (Virus J), kartu žinomi „Cherry Monday“ pavadinimu pastebėjo didėjančią spragą lietuviškoje pop muzikoje. Taip atsirado jų bendras projektas, kurio esmė – kokybiška, šiuolaikinė ir, svarbiausia, lietuvių kalba atliekama muzika.

„Jau kurį laika dirbu radijuje ir žinau, kaip yra laukiama mūsų kūrėjų muzika, kuri savo skambesiu nenusileidžia pasauliniams hitams. Taip pat pastebiu, kad klausytojams yra labai svarbus lietuviškas tekstas. Gali atrodyti, kad tokios muzikos yra labai daug, tačiau iš tiesų tokių kūrinių bendrame kontekste yra vienetai“, – teigia Evaldas Mikalauskas, taip pat žinomas kaip radijo stoties„M-1“ laidų vedėjas.

„Pažiūrėk į mane“ – jau šeštas „Cherry Monday“ singlas. Vaikinai išdavė, jog šiuo metu jau intensyviai galvoja, kaip šis projektas atrodys scenoje. Taip pat dar šiemet yra planuojamas „Cherry Monday“ albumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.