Lrytas.lt konferencijoje – „X faktoriaus” laimėtojai „Good Time Boys“: užduok jiems klausimą!

Sekmadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyko muzikinio TV šou „X faktorius“ superfinalas, kuriame triumfavo roko grupė „Good Time Boys“.

„Good Time Boys“.<br> M.Balčiūno nuotr.
„Good Time Boys“.<br> M.Balčiūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2019, 2:10 PM

Žiūrovų meilę ir 15 tūkstančių eurų prizą laimėję muzikantai, dar nespėję atsigauti nuo pergalės džiaugsmo, pirmadienio vakarą lankysis naujienų portalo lrytas.lt studijoje.

Tiesioginis pokalbis su jais bus transliuojamas 17 valandą. Jame, kaip įprasta, kviečiami dalyvauti ir portalo skaitytojai – klausimus grupei bus galima užduoti transliacijos komentarų langeliuose portale ir lrytas.lt feisbuko paskyroje.

Penkerius metus gyvuojanti grupė, kurios nariai kilę iš Kelmės ir Šilutės, superfinalo kovoje nugalėjo konkurentus Kristiną Jurevičiūtę ir Antturi.

„Kad laimėsime, tikėjausi mažiausiai. Maniau, kad nugalės kažkas kitas. Bet mes esame labai laimingi“, – pasakojo grupės vokalistas Gabrielius Šurna.

Portalo konferencijoje „Good Time Boys“ daugiau papasakos apie savo grupę ir artimiausius planus – 2019-ieji didelio dėmesio sulaukusiems muzikantams turėtų būti išties įspūdingi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.