Londone gyvenanti lietuvė Freya Alley pristato naują dainą: „Pirmiausia mylėkime save“

Jungtinėje Karalystėje kurianti ir muzikos kritikus savo balso tembru ir emocionaliais tekstais žavinti lietuvių kilmės atlikėja Freya Alley Šv. Valentino dieną pristato naujausią savo singlą „Party On My Own“.

 Freya Alley.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Freya Alley.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-14 14:16, atnaujinta 2019-02-14 15:04

Šįkart dainininkė nustebino lengva ironija, netikėtu įvaizdžiu ir elektroniniu skambesiu.

„Party On My Own“ vienu metu pristatomas tiek tarptautinei publikai, tiek klausytojams Lietuvoje.

Romantišką vasario 14-osios nuotaiką išsklaidantis singlas, skirtas tiems, kas nėra linkę sureikšminti šios dienos ar nenori pasiduoti brukamai meilės nuotaikai.

„Tarp romantiškų ir saldžių dainų „Party On My Own“ skambės kitaip. Ji skirta žmonėms, kurie ironiškai žvelgia į komercines šventes ir jų tiesiog nešvenčia.

Iš kitos pusės, būna situacijų kai lieki vienas ir turi būti laimingas, nes už mus niekas kitas laimės nesukurs. Reiktų pasigarsinti dainą ir tiesiog šokti“, – kūrinį pristato Freya Alley.

Vasario mėnesio kūrinys „Party On My Own“ – tai šokių muzikos ritmu nuspalvintas unikalus atlikėjos skambesys ir kūrinio tekstas, kuriame ne viena užuomina, suteiksianti pasitikėjimo savimi.

„Tai energingas, lengvai suskambantis kūrinys, tačiau užduodantis rimtus klausimus apie meilę, lojalumą, malonumus ar paklydimus.

Apie tai, ar galime būti vieni ir laimingi, ar pasiduodame desperacijai bei fiziniam norui būti su kažkuo“, – pristatydama singlą sako dainininkė.

Londone įsikūrusios Freya Alley kūryboje susilieja elektroninė ir pop-art muzika, kuri vertinama už unikalią muzikinių priemonių kokybę.

Nuo 2016 m. ji dirba su žinomų atlikėjų, tokių kaip Samas Smithas ir Pixie Lott, prodiuseriu Laurence'u Hobbsu, padėjusiu Freya Alley atrasti savitą muzikos stilių.

Atlikėjos naujausia daina ir vaizdo klipas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti