Lrytas.lt tiesioginėje konferencijoje – Lilas ir Innomine: žiūrėk ir laimėk prizą

Penktadienį, 12 valandą, naujienų portalo lrytas.lt tiesioginėje konferencijoje svečiuosis hiphopo duetas Lilas ir Innomine.

Lilas Ir Innomine.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Lilas Ir Innomine.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2019, 11:33 AM, atnaujinta Feb 15, 2019, 11:40 AM

Ne sykį geriausia Lietuvos hiphopo grupe rinktas duetas kovo 9-ąją surengs išskirtinį koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje. Proga ypatinga – Lilas ir Innomine mini karjeros dešimtmetį.

„Nesam tikri, ar dar sulauksim kito jubiliejaus, tad kovo 9 d. grosim viską, ką geriausio sukūrėm per visus tuos dešimt metų“, – sako grupės narys Konstantinas Kiveris-Lilas.

Atlikėjas išduoda, jog tai bus ilgiausias kada nors rengtas grupės koncertas, mat vietą jame atras ne tik dažnai grojami, bet ir senesni kūriniai, kurie retai būna įtraukiami į koncertines programas, arba į jas niekada net nebuvo patekę.

„Norim gerai atšvęsti, prisiminti, padėkoti, išsibučiuoti ir šviežiai pradėti naują dešimtį, – pasakoja Rolandas Venckys-Innomine. – Ne tik sugroti dainas, bet ir atnešti į šį koncertą kuo daugiau už jų slypinčių istorijų, nuotykių, įvykių, džiaugsmų ir vargų, viską iš ko realiai susideda grupės veikla.“

Visas Lilo ir Innomine istorijas kovo 9-ąją papasakoti padės daugybė draugų bei bendražygių – ant scenos kartu pasirodys buvę grupės nariai, originaliai įrašuose dainavę vokalistai, groję instrumentalistai, grupės bei atlikėjai su kuriais kada nors buvo persipynę keliai.

Penktadienį Lilas ir Innomine lrytas.lt konferencijoje papasakos apie artėjantį koncertą, šią savaitę po pertraukos išleistą naują kūrinį ir kitus savo karjeros planus. 

Kaip įprasta, klausimus atlikėjams galės užduoti ir portalo skaitytojai – transliacijos komentarų langelyje portale ir lrytas.lt feisbuko paskyroje. Vienam klausimo autoriui padovanosime puikų prizą – du kvietimus į Lilo ir Innomine koncertą didžiausioje šalies arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.