Išgirskite: į Vilnių atvykstantys „Naturally 7“ nauju kūriniu pagerbė hiphopo žvaigždes

Kovo 21 d. koncertą Lietuvoje surengsianti garsiausia pasaulyje a cappella grupė „Naturally 7“ pagerbė ryškiausias hiphopo muzikos žvaigždes.

„Naturally 7“.<br> Koncerto rengėjų nuotr.
„Naturally 7“.<br> Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2019, 4:37 PM, atnaujinta Feb 19, 2019, 4:41 PM

Unikali vokalistų grupė iš Amerikos gerbėjams dovanoja dainą „Love In Hip Hop“. Neabejojama, kad šis kūrinys skambės ir „Naturally 7“ pasirodymo metu „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje, kur be pasauliniais hitais tapusių dainų bus pristatytas ir naujas grupės albumas „Both Sides Now“. 

Bilietus į „Naturally 7“ koncertą Vilniuje galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internetu: www.bilietai.lt.

Naujausiame savo kūrinyje „Love In Hip-Hop“ žmonėmis-instrumentais vadinama grupė „Naturally 7“ meistriškai įpynė ištraukas iš gerai žinomų dainų, kurias išgarsino hiphopo grandai LL Cool J, Method Man, Mary J. Blige, „The Roots“ ir Erykah Badu. Unikali vokalistų grupė iš Amerikos, kuri neseniai priėmė iššūkį dalyvauti „CBS“ televizijos transliuojamame talentų šou „The World‘s Best“, tokiu būdu atidavė pagarbą beveik prieš 50 metų gimusiai hip-hop muzikos krypčiai.

„Naturally 7“ – „Love In Hip-Hop“: 

 Viešėdama Lietuvoje, „Naturally 7“ ne tik atliks didelės sėkmės sulaukusius garsiausius savo hitus, bet ir pristatys naują studijinį albumą „Both Sides Now“. Vokalo virtuozų iš Amerikos gerbėjai pirmą kartą išgirs naujai suskambėsiančius populiariausius Stingo, Robertos Flack, sero Paulo McCartney, Joni Mitchell ir daugelio kitų muzikantų kūrinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.