Išgirskite: nauja A. Kaušpėdo ir V. Diawaros daina - įrašyta su L. Somovu

Praėjusių metų pabaigoje singlu „Už poliarinio rato“ prisistačiusi grupė „KAnDIs“ savo debiutinį albumą išleis jau šią savaitę, vasario 21 dieną. Albumas taip ir vadinsis „Už poliarinio rato“, jį sudarys dešimt kūrinių.

„KAnDIs“.<br> V.Jokubausko nuotr.
„KAnDIs“.<br> V.Jokubausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2019, 4:46 PM, atnaujinta Feb 19, 2019, 4:50 PM

Šį ketvirtadienį 14:30 val. „Muzikos salėje“ muzikos gerbėjai turės pirmą galimybę pabendrauti su dueto „KAnDIs“ nariais – žinomomis Lietuvos muzikos pasaulio asmenybėmis Algirdu Kaušpėdu ir Viktoru Diawara.

Ruošdamasi albumo pasirodymui grupė „KAnDIs“ praėjusį savaitgalį visose skaitmeninėse muzikos platfomose išleido visiškai naują savo būsimo albumo singlą „Vėjas“, kurį prodiusavo Leonas Somovas.

„Šios dainos tekstas gimė Norvegijoje, pūčiant gaiviam kalnų vėjui. Svajos yra nepaprastai svarbus dalykas – jos mus motyvuoja būti ir kurti.

Kai žmogus nustoja svajoti, jis nustoja augti. Svajones susapnuojame Dievo pagalba, o jas įgyvendinti galime tik patys“, – teigia Algirdas Kaušpėdas.

Naujasis dueto kūrinys - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.