Išgirskite: reperis Ironvytas pristato eksperimentinį kūrinį „Intro“

Reperis Ironvytas klausytojams pristato kūrinį iš trečiojo solinio albumo „Ironvytas 3“. Dažniausiai „Intro“ pavadinimu albumuose pavadintos dainos nuskamba tarsi įžanginė muzika, tačiau šis „Intro“ – išimtis.

Ironvytas.<br>T.Bauro nuotr.
Ironvytas.<br>T.Bauro nuotr.
Ironvytas.<br>T.Bauro nuotr.
Ironvytas.<br>T.Bauro nuotr.
Ironvytas.<br>T.Bauro nuotr.
Ironvytas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-02-20 16:01, atnaujinta 2019-02-20 16:05

„Kodėl toks pavadinimas? Nes tai pirmoji albumo daina, – Paaiškino atlikėjas. – Iš tiesų, aš tiek į pirmąjį, tiek į antrąjį savo albumus pirmuosius kėliau pristatomuosius kūrinius. Debiutiniame albume pirmą dainą pavadinau „Welcome to City Sound“, kuria klausytojus kviečiau į savo įrašų studiją. Tiesiog gimė idėja surepuoti apie tai, kaip gimsta kūrinys“. 

Tuo tarpu antrame albume pirmąją dainą Ironvytas pavadino „Intro. Hey bro!“. „Taip nutiko, kad jau po pirmojo albumo pasirodymo gavome daug užklausų rengti koncertus ir kvietimų dalyvauti laidų filmavimuose. Užklupęs dėmesys tikrai buvo malonus, tad visas tas emocijas įvadiniame kūrinyje ir išreiškiau“, – sakė atlikėjas. 

Ir įrašinėjant trečiąjį albumą Ironvytas iš karto žinojo, kad pirmoje dainoje atsispindės per pastarąjį laikotarpį sukaupta patirtis. „Taip ir gimė eksperimentinis kūrinys „Intro“. Jame yra visko: sentimentų, džiaugsmo, pykčio, nusivylimo“, – pasakojo reperis. 

Trečiame kūrinių rinkinyje atlikėjas stengėsi išlaikyti tradiciją ir nenukrypti nuo pasirinktos koncepcijos, tad net albumo pavadinimas glaudžiai susijęs su kitų dviejų.

„Visus tris albumus pavadinau skaičiais: „Pirmas“, „Antras“, „Trečias“. O ką? Taip paprasčiau. Man tiesiog labai sunku išskirti vieną dainą ir ja pavadinti visą albumą. O viską apibendrinti ir suteikti jam vardą – dar sunkiau, nes mano dainos labai įvairios“, – pridurdamas, kad dėl šios priežasties įvairove pasižymi ir jo pristatomas įžanginis albumo kūrinys „Intro“, paaiškino reperis. 

Kūrinys „Intro“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.